24-11-2021, 04:45 PM
(24-11-2021, 04:30 PM)Myrios napisał(a):(24-11-2021, 04:26 PM)Joshua napisał(a): Co do "rare itemów" proponuję rozwiązanie z real Tibii
Rare Itemy lecą bardzo rzadko z bossów, które mozna zabijać co 20 godzin. Aby móc zabić takiego bossa najpierw musisz wykonać szereg misji oraz dostarczyć masę różnych pierdół(kamyków, skór etc.), dodatkowo bossa można bić max 5 osobowej drużynie
Warto też rozważyć, dostosowany pod Rona, system IMBUINGU, który na rl sprawdza się świetnie, a tutaj byłbym studnią dla tibijskiej waluty
Dodatkowo: usunięcie respow typu strecze, gdzie jedyne co robisz to bijesz flam hura..
PS. MICHAŁ Z WARSZAWY I SIMON Z PABIANIC ZNÓW STANĄ PO DWÓCH STRONACH BARYKADY
Mam dla Ciebie dobrą wiadomość, daily bossy są już gotowe
Mam nadzieje , ze daily bossy respia sie normalnie na mapie i jest o nie walka. Aby taki joshua oraz jego uposledzony brat jugo co nie potrafi pisac nawet do tego bosa nie podejda bo beda zgnojeni xD Bo tu widze ze typ chce bossa bic za dzwignia jak na rl i bic prywatne respy bossow zeby go nie zabili xDDDD i jak tu rozmawiac z takimi ludzmi . Ja nie wiem kim oni sa ale proponuje chlopaki isc na jakis ots no-pvp z stalym expem i prywatnymi bosami i imbu bo to co tu piszecie to jest cyrk xD[size=1][b][url=https://forum.ronots.com/member.php?action=profile&uid=1091913][/url][/size][/b]