(02-02-2020, 03:33 AM)Reanolog napisał(a):(02-02-2020, 03:29 AM)Volta napisał(a):ja nie wiem czy 15kk expa jest do nadrobienia w pare dni w przypadku top 1 levela gdzie sam masz wbite 16.5kk na kupionym harze na +700 lvl czy wbiles cale 8kk od kupna hara no szybko w ***** xD(02-02-2020, 03:22 AM)Reanolog napisał(a): jak ten gm to chyba matem v2 pogralo mu chwile 50 osob dostał sodowki do głowki i juz cyk upadek servera xD najpierw wielce wyczekiwany update ctrl c ctrlv z toskani a teraz połaczenie na niekorzysz servera ktory mial rate x15 XD
Siena ma strate? Kretynem jestes w pare dni odrobia to co mieliby miec przyrownane w expie .
Ale jak se pp nastukaja itemami ,ktore maja tam i sprzedajac je tutaj to nikt nie powie
a zreszta proponuje wejsc i popytac ludzie ze sieny czy chca polaczenie a nie jakiegos troglodyty grobera co glosowal w ankiecie z 8 kont po to zeby dostac szybki wpierdolek na kolejnym serverku
Fluku kim ty jestes niech sprawdzi ile kont glosowalo
szybki wpierdolek? czekam na kolejny team kozakow co wyleca niczym pegaz z otsa
(02-02-2020, 03:39 AM)Elite Yakuza napisał(a): Nie ma to jak odpowiadać ludziom z dwóch kont xD
Rudy aka Brain Destroyer ! Ucz mnie mistrzu :/
pozdrawiam pocietych w plastry