Elo magu, no tak my many wiecej a to temu 10/100 przegrywamy, to niech gm usunie utamo exori .
Na nasza niekozysc to bedzie 50/50
Macie 1 knights 0 palkow a reszta to magi I to sama topka, I gdzie tu uczciwa walka?
(27-07-2019, 12:19 PM)Dandi napisał(a): Kiszon bylo 10% to waliles nocke.
Teraz jest 15% to zaorac die mozna I to nie na 24h ale od 21 do 8 Rano
Problem serwera polega na braku balansu w walce kiszony kontra reszta serwera , poniewaz to prawie same magi na najwyzszy lvlach na serwie .
Bija poprzez UE odpalane w tym samym momencie, 3x magow UE w tym Samym momencie I 500 lvl pada na hita.
A magi na utamo exori, utamo vita z pelna mana nie pozabijaja sie nawzajem bo maja wieksza przezywalnosc niz ek na tym samym lvu.
Ja powiem tak - te 15% to nadal nie jest 100 czy nawet 50.
Cipsoft swoimi eventami na weekend, typu 2x exp zachęcał graczy.
Tutaj sam fakt przyznania jakiejś premii do expa powoduje nielogiczny
napad agresji u niektórych osób, więc proponuję tego nie dawać.
Jestem jak najbardziej za, jeżeli chodzi o mini eventy, ale warto pierw
posłuchać ludzi co mają do powiedzenia.
Proszę też gracza o pseudonimie "dandi" o niewypowiadanie się na forum z przyczyn oczywistych.
Tajkun a ty kto? Grasz na forum? Idiota?
Moze Jakie's uzasadnienie?
A ty roni jestes mega noobem , ile razy przegraliscie I musieliscie uciekac?
0 tak jak I ty jestes zerem.
I ty mowisz 100/33
Jak my ani razu od poczatku serwera nie wygralismy zebyscie to wy padli albo ratowali sie. Ucieczka.
Dandi kiedyś myślałem, że jesteś jakiegoś rodzaju trollem na tym forum, dziś już nie mam wątpliwości... Powinni zajebać Cię i całą Twoją rodzinę posiadającą takie same geny, żeby gówno już nie wychodziło w następnym pokoleniu.
Drogie sflustrowane chlopaki temapki , najpierw walczycie klamstwem 100/33 uczciwa walks jak my on I razu nie wygralismy.
Nie zadzowlalo to hejtem no jeszcze cos zmienia I jak 1 raz przegracie to sobie zyly podetniecie nerdy.
Moim zdaniem powinni Ci dandi zablokować możliwość wypowiadania się na tym forum i odblokować dopiero po ukazaniu swoich orzeczeń o niepełnosprawności. Oczywiście wtedy byś mógł tylko pisać emotikony