22-02-2012, 09:11 PM
Yoffo co do update mapki to zanim zdecyduje się odpalić serwer będzie dorobione pare wysp tak by nawet Ci starzy gracze mieli co zwiedzać.
RonOTS Rules
Yoffo co do update mapki to zanim zdecyduje się odpalić serwer będzie dorobione pare wysp tak by nawet Ci starzy gracze mieli co zwiedzać.
RonOTS Rules
RonOTS Rules
26-02-2012, 01:40 PM
(22-02-2012, 04:50 PM)Yoffo napisał(a): Brzymek , i znów będziemy mieli niewypał typu RonClassic ? Na początku niby wszystko fajnie pięknie , no ale nikomu nie chce się klepać cały czas Frostów czy Ice Golemów , aż wkońcu i kowale się znudzą , jeżeli mapka będzie Do Vergoth , gracze pograją dosyć długo , jeszcze zależnie jaki będzie EXP na serwerze , a jeżeli serwer będzie na siebie zarabiał , będzie można w przyszłości zrobić jakiś update mapki , Questów , Potworków , gdyż wkońcu i expienie na Vergoth ludzią się by znudziło ;] ronclassic - nuda jak *****, nie ma co robic... tylko bot i lvl co 1h... beznadzieja.
Miotacz ma racje Testoria do kowali, wieziennej bez przeskoku levelego zeby bylo tak jak kiedys ze na 750 levelu expilo sie ponad godzine na 1 level na kowalach ;s i spadalo tylko 30 % expa . Ewentualnie w miare kreatywności hosta moze dodawać nowe questy i podobne expy do kowali ale by nie przebijaly na leb na szyje prędkościa expienia tak jak mieliśmy to w przypadku veroth odraz drakenii, a skirty i msb był by to rar, który posiadali by tylko highci w miare zdobytego expa oraz pozostalych przedmiotów.
Edit: Stare ice oraz stare yanta i stare edron bez vampirow. Tylko pytanie brzmi czy ron to udostepnił rownież.
27-02-2012, 07:50 PM
(27-02-2012, 05:50 PM)Dzoka napisał(a): Miotacz ma racje Testoria do kowali, wieziennej bez przeskoku levelego zeby bylo tak jak kiedys ze na 750 levelu expilo sie ponad godzine na 1 level na kowalach ;s i spadalo tylko 30 % expa . Ewentualnie w miare kreatywności hosta moze dodawać nowe questy i podobne expy do kowali ale by nie przebijaly na leb na szyje prędkościa expienia tak jak mieliśmy to w przypadku veroth odraz drakenii, a skirty i msb był by to rar, który posiadali by tylko highci w miare zdobytego expa oraz pozostalych przedmiotów. Mapka Jest Ale Nie Wiadomo Czy Ron Zgodzil By Sie Postawic Server Na Silniku Rona Itd;p
01-03-2012, 10:04 PM
I co z tym otsem, zakaldacie go? ;p
02-03-2012, 08:27 PM
ponawiam pytanie gracza uP
mam tu 2,1 k ms i mam zamiar zagrac na innym otsie. otworzycie go czy nie. powiedzcie nam. ja juz jak cos mam do gry mojego 2 ownera ^^ MaŁy
02-03-2012, 10:27 PM
Pokemon Unleashed Rules
02-03-2012, 11:27 PM
ten o ktorym mowa w tym temacie narazie nic nie wiadomo, ale otwarty nie jest !! jesli o to ci chodzi
MaŁy
03-03-2012, 02:16 PM
(02-03-2012, 10:27 PM)Masteer Lu napisał(a): Mam pytanie co to za ots ?...Nie To Nie Ten. @Lodziks Czy Jak Ci Tam, Kuzyn Bedzie Na Vt To Sie Spytam Wkoncu Czy Stawia Czy Nie. |
|