09-02-2013, 07:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2013, 07:57 PM przez Elite Yakuza.)
(09-02-2013, 06:53 PM)Boski Zigolo napisał(a):(09-02-2013, 05:18 PM)Haker napisał(a): Zigolo czy jak sie tam wabisz...Czy ktoś tu płacze o stary exth? My próbujemy uratować ten serwer przed upadkiem. Akurat ty i ta twoja "ekipa" nie ma żadnych umiejętności, prócz bota i lvl. Od kiedy ue "wchodzą", tutaj nie chodzi o 4 sec ue, tylko i wyłącznie o system pvp, ogar mistrzu.
Ja moge zabijać
Zabijac nie może ten kto płacze o stary ethaust.
Pomyśl logicznie zanim pier... głupote.
Masz umiejetności to poradzisz sobie.
Nie masz to płacz dalej ze za wolno Ue'ki ci wchodza.
(09-02-2013, 05:18 PM)Haker napisał(a):Dlatego grasz teraz na Toskanii, a kiedy był stary system walki to bałeś się założyć postać. Jesteś tibijskim psem na posyłki.
Stary Ethaust był dla ludzi rozumnych.
A tych już brakuje.
Widac to po powyższych wypowiedziach.
(09-02-2013, 05:18 PM)Haker napisał(a): Kiedyś głosowaliście inaczej a dziś chcecie to cofnać.
Mozecie mieć pretensje do samych siebie lub to kolegów z gry.
Zgodze sie z Rapidem.Nie przypominam sobie osoby która skonćzyła gre z powodu eth.(bynajmniej kogoś ważnego).
A wmawiaćie sobie i innym ze to wina ethaustu.
Na rynku są tysiace lepszych Gier niż Tibia..Wszyscy już to zrozumieli , do tego dochodza inne czynniki jak praca itd.
Wiec graczy bedzie stopniowo ubywać i trzeba sie z tym pogodzić.
O żadne gry tutaj nie chodzi, tylko o pvp. Zobacz dlaczego takie karany, nexty, olimpie utrzymują się, z systemu pvp, możesz każdego spytać dlaczego tam gra.
Tym, że nie pamiętasz nikogo to jest logiczne, bo nie grałeś na serwerze pvp tylko na Rawennie i do tego jesteś pionem, psem i pizzdą. Mogę ci 1000 osób wymienić którzy nie grają z powodu exth.(semek), ale ty tego nie pojmiesz bo jesteś za głupi no to. Musisz mieć serwer bez exth, żeby móc expić i płakać, że boty wbijają więcej niż ty.
@Haker
Tak jak pisałem, nobą z carlin zakazuje komentowania.
I po co w ogóle konwersujesz z takim pajacem jak ten piko...
Nie gral nawet na starym exhaustcie . Gra tylko teraz i mimo 2.8k lvl czy ***** wie jakiego tam pada nie wazne na jakiej akcji..
On ma swoj swiat i swoje klocuszki w ktorych jest panem tego ots..
Najlepiej zignoruj jego wypowiedzi..
Wie ze jego smieszny paladyn na starym exhaustcie stalby sie jeszcze wiekszym "smieciem"..
@ankieta
Jestem również na tak, lecz tak jak pare osób to uzasadnilo nie wszyscy wroca..
Same lvle ich odtraszaja ;s