Klient 8.6 zawsze dodaje kilka pionków do statystyk serwera.
Problem jest tylko w tym, że na full afk na bocie ten serwer aktualnie się nie nadaje.
Chłopy knightami będą biegać i robić olbrzymie expy i profity.
Knight ma w c*huj wygodnie expić na bocie na tym otsie.
Solo knighta stawiasz na 20 godzin i masz w d*pie konsekwencje.
Jeżeli bot stanie się całkowicie legalny, to na otsie będą grały same knighty, ewentualnie pojedyncze palki.
I potem znowu zacznie się marudzenie "EJ ZBUFUJESZ MI SORKA BO MAŁO BIJE XDD" i 3 msów będzie gasić każdą magiczną na peta.
Kiedyś na tych classicach miało sens stawianie magów na bota - szło się na jakies hydry/frosty/dle i biło na sd/ue.
Na tym otsie nie ma praktycznie respowisk, które nadawałyby się do bocenia dla magów na wyższym lvl.
Zostawiłbym tak jak jest, tylko zwiększył kary.
Jakiekolwiek zmiany dotyczące bota zostawiłbym dopiero na nastepną edycję,
o ile ktokolwiek na nią wejdzie po incydencie z osobą, której imienia wymawiać nie wolno.
Myślę, że zakończylismy już walki między sobą na tym otsie.
Oficjalnie rozpoczyna się miesiąc RPG dla pozostałych graczy serwera.
Grobery Gurom. Gratulujemy odważnym wojownikom z drużyny przeciwnej zacnego wyniku i wygrania otsa.
Trzymajcie się na tym RonOTS
Po wbiciu 1000 lvla postać Mkbewe zostanie sprzedana.
Może jeszcze kiedys się spotkamy we wspólnym trapie
Chyba, że nadejdzie jakaś niespodziewana rewolucja, kto wie...
Problem jest tylko w tym, że na full afk na bocie ten serwer aktualnie się nie nadaje.
Chłopy knightami będą biegać i robić olbrzymie expy i profity.
Knight ma w c*huj wygodnie expić na bocie na tym otsie.
Solo knighta stawiasz na 20 godzin i masz w d*pie konsekwencje.
Jeżeli bot stanie się całkowicie legalny, to na otsie będą grały same knighty, ewentualnie pojedyncze palki.
I potem znowu zacznie się marudzenie "EJ ZBUFUJESZ MI SORKA BO MAŁO BIJE XDD" i 3 msów będzie gasić każdą magiczną na peta.
Kiedyś na tych classicach miało sens stawianie magów na bota - szło się na jakies hydry/frosty/dle i biło na sd/ue.
Na tym otsie nie ma praktycznie respowisk, które nadawałyby się do bocenia dla magów na wyższym lvl.
Zostawiłbym tak jak jest, tylko zwiększył kary.
Jakiekolwiek zmiany dotyczące bota zostawiłbym dopiero na nastepną edycję,
o ile ktokolwiek na nią wejdzie po incydencie z osobą, której imienia wymawiać nie wolno.
Myślę, że zakończylismy już walki między sobą na tym otsie.
Oficjalnie rozpoczyna się miesiąc RPG dla pozostałych graczy serwera.
Grobery Gurom. Gratulujemy odważnym wojownikom z drużyny przeciwnej zacnego wyniku i wygrania otsa.
Trzymajcie się na tym RonOTS
Po wbiciu 1000 lvla postać Mkbewe zostanie sprzedana.
Może jeszcze kiedys się spotkamy we wspólnym trapie
Chyba, że nadejdzie jakaś niespodziewana rewolucja, kto wie...