(24-11-2021, 07:04 PM)Myrios napisał(a): Daily bossy będą dostępne dla wszystkich, w grze znajdą się również bossy które będzie trzeba contestować, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Klient 8.7 właśnie ze względu na możliwość nieograniczonego skosowania zniknie, a same paraliże zostaną dostosowana do nowego schematu poruszania się.
Jak zniknie 8.7 to jaki bedzie 8.6 ? puszczacie serwer tylko pod OTC ? eee lipa to ja nie gram w takim badz razie zegnam się z ronem jak tak sie stanie specejalnie mial zostac ten client dla graczy którzy wola na nim grać bo nie podejmuja sie gry na OTC no ale jak tam chcecie mnie to nie za chęca i nie za chęci co to za polityka by usunąć obecnego clienta strasznie tragiczna dramat totalny porazka zenada beznadzieja koniec rona bez tego naprawde szkoda czasu aby puszczać cos takiego i nie po zostac przy tibi 3d i nie mowie o bocie bo na pewno przez jakiś ten zmodyfikowany OTC z botem bedzie mozna się połączyć bez komentarza wiem ze client 8.7 moze po zostac i apeluje o to by tak sie stało i byl dalej do stepny do gry na serwerach ronots przynajmniej na Calabria ta usuncie clienta 8.7 i zostawcie gre dla turbanów poczekam zobacze dowiem sie moze sie nie zawiode ta ja będe łamal palce by nakurwiać szybciej niz otc bot jasne chyba kogos pogieło mówią o stage expie usowając clienta 8.7 i grając na otc z botem :| hahahah Myrios na pewno wiesz co piszesz ? to jest mozliwe ale nie prawdopodobne jak to ma byc otc to nie powinno byc ots sorry taka kolej rzeczy tu jak tak sie tu stanie to ja na miejscu administracji bym sie postarał o rozstanie się z urządzeniami elektrycznymi xd czyli juz wiadomo ze nie dacie pograc fajnie Ron dla plame i usunie clienta tego co jest teraz 8.7 UUUUUU kryzys a na ogół ze skosami wszystko jest OK więc to jakis absurd aby usówac tego clienta bo skosy nie działaja jak działają