(24-11-2021, 11:29 AM)Joshua napisał(a): Panie Ronots,
Zostaw stały exp x10, loot daj z 2,5 (stały a nie jakiś zmienny by każdy miał równe szanse),
a po pewnym czasie jak np. połowa serwera będzie miała 600+/-, to zwiększ exp do poziomu 300-400 np. x25-x20 - tym samym nowi gracze będą mieli szansę "podgonić" resztę graczy i walczyć.
Loot 2,5 stały
Wg mnie najlepsze rozwiązanie.
PS. KISZON, NA TYM OTSIE CIĘ POKONAM.
Drużyna Simona gromadzi graczy i siły!
OO o tym właśnie sie nie słyszy dlaczego stały exp a nie stage ja musze solo siedzieć 3 dni na DL a ty z EK po 5 h idziesz juz na jakies strentche czy goozy na ss nie mówie o bocie bo nawet recznym ubieraniu tylko do wy uhania postaci a ty ryjesz i gadasz o jakims odklejaniu i ze tak się tylko wydaje wiec sie nie wypowiadaj po powagi z sytuacji to ty nie masz faszysto chyba z policji bo mysli ze karzdy mu tu cos powie co mu moze za szkodzic xd ***** chłop jak z takim nastawieniem wejs go ktos prze oraj i zasadz na nowo bo ludzi denerwuje ten Neptun exp 10 100 200 albo spadowa xd przez takiego złośnika jak ty forum jest niebezpieczne Ron niech chat odpali i to idzie w smietnik bo to nie jest ksiazka tylko wojna nie wiem jak inni ale ja ci nie pozwole w swiecie byc z taka głupota bo tez się chce byc a ty jestes bez mozg XD i innych nie widzisz jestes sektowski bo nie wiesz co to dobro a co zlo i nie rozrozniasz gry komputerowej od swiata rzeczywistego tez nie mowie ze ci coś nie wychodzi xd OBSTAWIAM ZE NA 80% ADMINISTRACJA NIE PRZECZYTA DALSZYCH POSTÓW I BEDZIE ZROBIONE TYLKO TYLE CO W PIERWSZYCH 20 POSTACH A ZAPEŁNIENIE GRAFIKA CLIENTA OFICIALNEGO TO NAJLEPSZY SPOBÓB NA WSZYSTKO
Ron napisał(a):
O, widze, ze dyskusja "rozgorzala" - przypominaly mi sie od razu stare, dobre czasy RonOTS.
Jezeli chcecie, mozemy uruchomic dyskusje w obrebie: "exp rate / loot rate", bo widze, ze w tym temacie sa najwieksze kontrowersje. Moze ankieta? Moze dyskusja na argumenty? Ja juz swoje przedstawilem: "high exp" sciagnie wiecej graczy, ktorzy sie szybko ulotnia, "low exp" jest za to zwykle stabilniejszy. Dawno tez nie mielismy serwera "low exp", ktory powiedzmy sobie wprost - jest wiekszym wyzwaniem, ktore moze nie kazdy chce podejmowac, ale wojny
stanowczo stały exp 10 popieram ankiete exp low hight jak wygra low to pozostawic exp 10 jak wygra hight zrobic jeszcze jedna ankiete czy 100 czy 200 o ile jest czas z tego co czytałem to cała mape zmieniacie do expa low co by nie : d pozostawic clienta 8.7 na ktorym oficialnie sie gra i jak jest mozliwość za pełnic puste pole ekranu obrazem gry zwiekszyc ta rozdzielczosc tak jak bylo za czasow swordi