(24-11-2021, 02:20 AM)Neptun napisał(a): Lost a wiesz ze na stage różnica miedzy topka a innymi wynosi 20-30 % a nie dwukrotność lvli ? Nikt tu nie mowi o przegonieniu topki , ale o mniejszesz roznicy czego ty nie rozumiesz? Kolejny odklejeniec ;/ wiec gowno to ty sie znasz idz tam postrzelaj z hotkeyi na 7,4 jak inni pseudo kozaki (づ。◕‿‿◕。)づ
Ta odklejeniec idz się lecz xd po co ty tym manipulujesz przedmieściaku :] w realnym świecie za robic jałomuzne ale tu by ludzi *****ć xd gadasz bez sensu o tym jak sie lvl prowadzi to jest tak zwane koło macieja z ktorego nic nie wynika pilnuj się bo wytycznych moze nie byc i ci cos moze zejścdla ciemnych (PORÓWNANIE) nie jestem chłopie zielony w te klocki moze starasz się wywierac presje sługusów robic chcesz
? albo cos podobnego albo ludzi ryć chcesz i o tym nie wiesz taka mam teze albo to robisz i moze ci sie uda zrobic umysl innej gry na ronots O ty gagatku haha XD mnie nie wrobisz tu w twoje smieszne sektowskie spiski nie powiem ci tego i owego tak ze wiesz nie masz co się nawet starac bo ci się nie uda ta ankiete Ron niech zrobic o exp stały moze 100 moze 200 nie więcej tez pograsz tydzien i spoko ma sie czas sie gra nie będe pozniej sie nudzil i zmienił fajnej gierki
przez ciebie powiedział bym ci cos ale to jest własnie koło macieja nie obrażajac zas macieja xd widzisz z tobą sie nei da dojść do rzadnego po rozumienia bo ty gdzies pędzisz i konca nie widac a innych bys w czarna dziure wpchnoł wejs cos zrob i bij brawo
mozesz kogoś obrazic a nie warto jakies uczucia albo sentymenty i nuda bedzie
Jesteś za expem 100 lub 200 stałym ?