03-03-2021, 10:37 AM
(02-03-2021, 09:24 PM)Amfa napisał(a): No widzisz panie, jak po miesiącu wbijasz top lvl na bocie to nie masz co robic.
Nie wiem. Ja do tej pory zastanawiam się co kieruje ludźmi, ktorzy się czepiają że ktoś wypowiada się na forum. Od tego jesf forum a jak nie masz nic do powiedzenia lub do dodania od siebie to nie graj w zdechlaka tla idź na tibie 8.6 postaw elfbota i się ciesz
Zazwyczaj wieczorami wpadam chwilę pograć lub poskillac, gdybym był Bh czy kimś od banowania za bota to długo co nie które osoby by sobie nie pobocili i odrazu więcej normalnych graczy by doszło, niż ta wasza banda ze skryptami na wszystko. "Po Miesiącu Nie ma Co Robić Na Zdechlaku"
Oczywiście nie bylby to ban za 5 sekund nie odpisywania, nie pomogła by tu wymówka "byłem w toalecie" lub "młodszy brat grał"Nawet CONFIRM NIE Był by potrzebny
Ty koleś się zamknąłeś gdzieś w czasie rona z przed 6 lat? Ludzie nie będą grać bez botów, bo najzwyczajniej nie ma na to czasu

Nie potrafisz ogarnąć prostych rzeczy takich jak bot więc chciałbyś wszystkich co go mają wywalić z serwera?