31-12-2020, 01:04 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2020, 01:21 AM przez Sugar Dady.)
(30-12-2020, 03:10 PM)Matem napisał(a): Spróbuj teraz. Wybacz, ale nie jestem w stanie codziennie być na forum, a sytuację sam na siebie sprowadziłeś.
A tego, że masz wszystkie postacie aktualnie zbanowane za exping bot, to ja nawet komentować nie będę...
Prosze
Ban do 2020.12.22 23:24:58
Zbanowany przez: Auto
Powód:Exping Bot
Nadal nic.... Mam zbanowane bo nie siedze i nie patrze, jak to robi 99.9 procet osob ktore uzywa bota.
(31-12-2020, 01:04 AM)Aniol napisał(a): [quote='Matem' pid='92053' dateline='1609333806']
Spróbuj teraz. Wybacz, ale nie jestem w stanie codziennie być na forum, a sytuację sam na siebie sprowadziłeś.
A tego, że masz wszystkie postacie aktualnie zbanowane za exping bot, to ja nawet komentować nie będę...
Prosze
Nadal nic.... Mam zbanowane bo nie siedzę i nie patrze, jak to robi 99.9 procet osob ktore uzywa bota. Ale nie o to mi chodzi, zeby ktos komentował tylko żeby ktos z Obsługi zrobił coś w danym kierunku. Bo jak na obecna chwile, to się zastanawiam czy znajdzie się jakaś kompetentna osoba która zamiast słodkim pierdzeniem w końcu coś zrobi w tym kierunku. Bo jak narazie to przez 7 dni Tylko 2 razyktos odpisal i gowno zrobil
[quote='Matem' pid='92053' dateline='1609333806']
Spróbuj teraz. Wybacz, ale nie jestem w stanie codziennie być na forum, a sytuację sam na siebie sprowadziłeś.
tak naprawiłeś
A jeśli chodzi o boota, to nie siedzę przy kompie 24 na 7 jak większość osób, bo mam ważniejsze sprawy w życiu niz świat Tibii.
Także nie proszę cie o komentowanie, tylko działanie albo skoro nie dajesz sobie rady to poproś kolegę z teamu.... Bo chyba coś nie tak żeby mieć bana przez 7 dni
i po tym czasie zauważyłem , ze nie jesteś na tylko kompetentna osoba, która mogła by zrobić cokolwiek, prócz zgadywania co to może być... bez obrazy ale to juz 7 dni ... I tylko próbujesz załagodzić sytuacje słodkim pierdzeniem. Zrób coś w końcu !!