17-08-2020, 10:01 PM
(13-08-2020, 01:40 PM)Wikipedia Ronots napisał(a): Jeżeli chodzi o mape vergoth to nie ma gotowej paczki która pozwoliłaby puścić zbalansowany serwer ot tak. Ponowny rebalans mobów, silnika itd. zajmie sporo czasu, gdybyśmy mieli się skupić nad odtworzeniem balansu z Toskanii, to żaden nowy serwer nie stanie w tym roku + cała wikipedia jest do zrobienia od nowa. Na ten moment sporo osób chce po prostu nowego serwera, więc spełniamy ich oczekiwania, postaramy się maksymalnie odświeżyć aktualna mapę. Wczoraj na test serwer zostały dodane podwodne respy które po kilku małych zmianach pozytywnie przeszły testy, gotowe są również taski u łowcy. Do startu serwera planujemy jeszcze kilka zmian w balansie jak i nowych rzeczy.
W najbliższym czasie ukaże się kolejny news z dokładniejszymi informacjami dot. trwających prac nad serwerem.
Pozdrawiam Wikipedia RonOTS.
sory, że dopiero teraz odpisuje, po czasie, ale nie wchodziłem tutaj..
w takim razie nie ma kopii zapasowej jakiejś zrobionej, jak rozumiem ? jeśli chodzi o mape vergh ? :/
Jestem ciekaw, czy ktoś w ogóle wie, ile czasu potrzeba na przerobienie tego, aby było jak kiedyś ? Kto się tym zajmował kiedyś ? Jakub C. ? Jakaś ekipa ? Nie można się z nimi skontaktować i poradzić, by coś w tym kierunku podziałać ?
Może mi się łatwo pisze, ale przy kwestii czasu, pewnie jest to do zrobienia ..
skoro serwer stoi, stał już nie raz, to niech stoi dalej z serwem jakim jest teraz, gdzie gra sobie te 10 osób i w tym czasie już przygotowywać mape na przyszły rok Toskanii ?
W takim razie wszystko się rypło, kiedy Toskania została zamrożona ?
Niby miało być chyba odmrożenie Toskanii ? Ale zrąbaliście i już nawet nie ma tego czego było ?
Może warto dobrać jakieś osoby do pomocy, które się na tym znają, bądź jak nie jest to jakoś zbyt skomplikowane, to poduczyć i wspólnie działać ?
Wspomniane, że 3eci raz odgrzewany kotlet, przecież to nie ma przyszłości, znów uruchomicie serwer na chwile i koniec..
Uwierz mi, że jak postawicie od nowa Toskanie, to tylko to będzie miało sens.
Ja wiem, że ludzie, którzy kiedyś grali, mają dziś więcej lat, niektórzy rodziny itp, ale nie wierzę, że te osoby dla Toskanii by nie powróciły, choćby z jakiegoś sentymentu, przypomnieć sobie po latach, jak to kiedyś się zajebiście grało ..
sam już kupe lat tutaj nie gram, ale łudzę się, że postawicie znów Toskanie, odpalicie serwer i będzie można po latach powrócić do gry
Uwierz, że jak postawicie Toska jeszcze raz, to tylko to będzie miało sens tutaj przetrwać,
skoro ten serwer na tej stronie tak na prawdę tutaj przetrwał, na bardzo długo
Testoria / Toskania.
Wielu Ci doradza Toskania, Toskania, bo te osoby dobrze radzą, pomyśl nad tym, że skoro tyle ludzi chce Toskanię / Verghot, to tylko to ma sens ..
Całą resztę zrobisz na siłę. Ale wasz serwer, my sobie możemy tylko popisać, tak na prawdę.
Ale zróbcie choć raz coś, co gracze chcą, bo tak na prawde Dzięki graczom serwer stoi.
Postawcie serwer od nowa Toskania
zróbcie jakąś reklamę
reklamę na yt
reklamę na FB
na forach
i na bank będzie ludzi grało / stałych graczy.
A nie kolejny jakiś serwer, 2 tygodnie 100+ osób i przez te 2 tyg. codzienny spadek, a potem zostaje 10 osób.
Posłuchajcie ludzi ..
Tyle ode mnie.
Rób jak uważasz.
Pozdro.
MaŁy