12-08-2020, 03:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2020, 03:35 PM przez Typowy Palladyn.)
A no jak pobić tylko, jak ja wpadłem sobie po grać i jakoś nie jestem z jednej ze stron ludzi ktorzy wpadli tu sobie w tydzień wbic 1k lvl i się pobić 
a tak wgl to nie lubię na forum się uczęszczać wolę sobię normalnie na wypasie pograć możliwie.
No i nie obrażając nikogo bo mi naprzykład nie wiadomo no ale tak to od czówam po twojej wypowiedzi jak by ten ots bym dla społeczeństwa danej grupy ludzi, więc może lepiej dla innych żeby byl prywatny a nie publiczny i nikt o tym nie wiedział
. pozdrawiam. No i też cham nie jestem ale kiedyś moznało normalnie pograc a nie typ ludzi dla których ots jest przystosowany. bo to że ktoś jest w jakies grupie nie oznacza że kazda taka grupa jest nie na wyłącznośc, no i ja tu jestem normalnym obywatelem publicznie prywatnym dla karzdego w dany spobob dostępny
no ale wiadomo bez takich formalności jest lepiej

a tak wgl to nie lubię na forum się uczęszczać wolę sobię normalnie na wypasie pograć możliwie.
No i nie obrażając nikogo bo mi naprzykład nie wiadomo no ale tak to od czówam po twojej wypowiedzi jak by ten ots bym dla społeczeństwa danej grupy ludzi, więc może lepiej dla innych żeby byl prywatny a nie publiczny i nikt o tym nie wiedział