07-03-2020, 06:57 PM
Ja sobie poczekam ba spokojnie, ogarna te lby admini, otworza nawet pare projektow jak kiedys bylo za starych i zlotych czasow rona, n9 1 non, pvp z stalym malym rate jak rawena czy torgonia i taki dosatkowy typu toskania x100 i gdzie by wszystkie testowe rzeczy czy auktualizacje tam trafialy tak jak to kiedys roboli. Pojdzie reklama do no. Punio w dobrym momencie gdzie nie bedzie jakis konkurencyjnych projektow i sercer soe rozrosnie, duzo pvp, graczy i zywe projekty. A na ten momwnt patrze i sie przygladam ze smiechem, to co teraz jest tworzone i jak szybko liczba graczy spada. By sie przydalo porownac ile od 2012 gdy toskania juz upadala do czasu przejecia przez bitcoin, powstalo projektow i ile jeszcze sam lord bit jeszcze stworzy ich i czy przebije poprzednia ekipe w wstawianiu ded projektow.
Pozdrawiam wytrwalych ze po tak dlugim okresie dalwj tu graja, bo ja od 7,5 roku czekam na to by tu powrocic, doloYc cos od siebie i pograc .
Pozdrawiam wytrwalych ze po tak dlugim okresie dalwj tu graja, bo ja od 7,5 roku czekam na to by tu powrocic, doloYc cos od siebie i pograc .
RonOTS Rules