04-02-2020, 12:46 AM
@ Kompletnie nie rozumiem po co gdy istniala Siena zrobiliscie drugi taki sam server gdzie roznilo sie tylko w nim regeneracja zycia o 2 pkt i tylko ten exp. Mysle ze nie chce wam sie pracowac nad czyms nowym gdy ma sie gowca ? ? ?
Nie rozumiem ludzi którzy nie wiedząc o co chodzi się wypowiadają i myślą, że ich zdanie jest takie jak wszystkich. Otóż TO GRACZE SAMI SIĘ UPOMINALI O NOWY SERVER i wręcz przyspieszyli jego start.
@Janasek
2 Zastanów się, nie jest to proste ze względów prawnych.
3 Nie będzie żadnej zmiany serverów bo wszystko trzeba by było robić od nowa.
4 Tak super, zabronić bota, tylko że nie da się tego zrobić, bo WY GRACZE nie chcecie legalnego bota, ale sami bocicie jednocześnie przy każdym banie robić każdy możliwy problem jak jest do stworzenia, od wymagania dowodów,kłamstw,podrabiania screenów po milion innych gówien nad którym ja potem muszę siedzieć. Dlatego żeby to działało to musiałbym mieć 5 osób które siedzą po 5h dziennie na zmianę. Widzisz tu kogoś chętnego do pomocy? bo większość(nie wszyscy bo są też tu normalni ludzie )graczy umie tylko napierdolić gównoburzy na forum.
5 Tak sam jak wyżej, wyobraź sobie że obsługa to WY czyli GRACZE.
Na resztę gównoburzy nie chce mi się odpisywać.
Dodam jedynie, że Brzymek swoje zrobił dla serwera i my wiemy ile pomógł
Pozdrawiam!
Nie rozumiem ludzi którzy nie wiedząc o co chodzi się wypowiadają i myślą, że ich zdanie jest takie jak wszystkich. Otóż TO GRACZE SAMI SIĘ UPOMINALI O NOWY SERVER i wręcz przyspieszyli jego start.
@Janasek
2 Zastanów się, nie jest to proste ze względów prawnych.
3 Nie będzie żadnej zmiany serverów bo wszystko trzeba by było robić od nowa.
4 Tak super, zabronić bota, tylko że nie da się tego zrobić, bo WY GRACZE nie chcecie legalnego bota, ale sami bocicie jednocześnie przy każdym banie robić każdy możliwy problem jak jest do stworzenia, od wymagania dowodów,kłamstw,podrabiania screenów po milion innych gówien nad którym ja potem muszę siedzieć. Dlatego żeby to działało to musiałbym mieć 5 osób które siedzą po 5h dziennie na zmianę. Widzisz tu kogoś chętnego do pomocy? bo większość(nie wszyscy bo są też tu normalni ludzie )graczy umie tylko napierdolić gównoburzy na forum.
5 Tak sam jak wyżej, wyobraź sobie że obsługa to WY czyli GRACZE.
Na resztę gównoburzy nie chce mi się odpisywać.
Dodam jedynie, że Brzymek swoje zrobił dla serwera i my wiemy ile pomógł
Pozdrawiam!