28-01-2020, 04:24 PM
(28-01-2020, 08:53 AM)Groberr napisał(a):(28-01-2020, 02:00 AM)mini majk napisał(a): poczułem się urażony przez osobę, która prosi innych o pisanie postów XD
i już wyszedłem ze zdechlaka XD
a co więcej nie zamierzam wrócić, straciłeś legendarnego grajka XD
ps. Grober skończ już biadolić o Torgonii i latach 2009-2012 bo już nikt nie da rady uzbierać łapek na druida (może oprócz Boyaki XDD) a tymbardziej mamcia mi już nie wierzy w ból brzucha i nie mogę dosiąść komputerka o 7 rano
Polecam lejsiki prosto z pieca do czytania tego forum, lepsze od seksu
w sumie może i nie lepsze, nie wiem
w sumie to nie ruchałem już jakieś 21 lat
W sumie to proponuje pójść do psychiatry panie Skalniaku
Niestety jesteś bardzo toxic wszystko ci nie odpowiada więc poprostu z emptym i swoim bratem melfo na bobas otsach.
(28-01-2020, 01:37 AM)Mr Ronii napisał(a): jak ty sie chcesz bic 200-300 magami jak na takich lvlach to maja sie nawzajem na wanda + ue, to nie te czasy chlopie
No to nie wiem czy ty pamietasz dawna modene torgonie a w szczegolnosci Werone 300 ms gladzil 300 msa , 400 msem mogles sie bic solo z 4 msami 300. I to mialo sens zeby expic i wbijac lvl dzis masz lvl i sam ***** zrobisz w dmg nie ma tez szalu=)
Skoro otsy na których gramy to "bobas" to w takim razie ostatnie dwa czy trzy tygodnie przegrałem na martwym płodzie XDD
btw. jak ja mam iść do psychiatry przez robienie beki z ludzi co w 2k20 tęsknią za torgonią to polecam Ci jeszcze robić zdjęcia z filmiku Meritusa jak robili POI i sobie pierdolnij taką tapete w pokojach w domu to może chociaż odrobinę Ci zejdzie ten sentyment w głowie.
ZW ide zbierać 2000 czaszek na outfit w 2k20 bo akurat mam ochote pograć z dwa latka na ronie