08-01-2020, 10:49 PM
Najzabawniejsze, że twierdzą, że to są inne osoby IP sobie pajac zmienia przez co nawet Ethereum uważa, że Dream i Lukasze to dwie inne osoby
A zemsta Lukasze jest tutaj prawdopodbną teorią, bo tego samego dnia dałem Brzymkowi cynk jak nick ma ten jeb..ny boter co zaowocowało gnębieniem boterka przez Brzymka... iq na poziomie 60 wystarczy, żeby połaczyć fakty
Takie same sytuacje miałem na Sienie, gdy zacząłem gnębić Baleriona - automatycznie wizyty Dreama po 3-4x dziennie, głownie w godzinach 24-6
Proponuję ankietę dla potomnych:
Największa spierdolina w historii RonOts:
1) Dandi
2) Lukasze
3) Tej której nicku nie można wypowiadać
Wiem, że to są mocno obsadzone pozycje, ale jednak trzeba w końcu uściślić kogo je*ać pierwszorzędnie.
Osobiście oddaję głos dla faworyta zestawienia - Dandiego
A zemsta Lukasze jest tutaj prawdopodbną teorią, bo tego samego dnia dałem Brzymkowi cynk jak nick ma ten jeb..ny boter co zaowocowało gnębieniem boterka przez Brzymka... iq na poziomie 60 wystarczy, żeby połaczyć fakty
Takie same sytuacje miałem na Sienie, gdy zacząłem gnębić Baleriona - automatycznie wizyty Dreama po 3-4x dziennie, głownie w godzinach 24-6
Proponuję ankietę dla potomnych:
Największa spierdolina w historii RonOts:
1) Dandi
2) Lukasze
3) Tej której nicku nie można wypowiadać
Wiem, że to są mocno obsadzone pozycje, ale jednak trzeba w końcu uściślić kogo je*ać pierwszorzędnie.
Osobiście oddaję głos dla faworyta zestawienia - Dandiego