03-07-2019, 09:17 PM
Pisałem do was żebyście zostawiali kontakt lub pisali wiadomości, część z osób to zrobiła i się odezwała, to jest proste, że nie podam tutaj swojego np skype bo zostanę tak zaspamowany, że nic nie zrobię...
Ktoś tu napisał, że pytam ludzi którzy nigdy nie walczyli jak ma wyglądać serwer, odpowiedź jest prosta:
Tak pytam KAŻDEGO bo każdy MOŻE wnieść coś dobrego lub nie, to że pytam nie znaczy, że tak zrobię.
Teraz ja robię serwer rona a robiłem różne otsy przez lata i staram się to zrobić jak najlepiej mogę.
Kolejna sprawa cały czas ludzie piszą to zrób tamto, reklama tamto, ludzie ja to robię CHARYTATYWNIE poświęciłem kupę czasu na weronę od czasu gdy przyszedłem na serwer a potem na ten nowy serwer, ja robię większość sam, nie licząc kilku osób które mi pomagają,testują itd. Nawet jeżeli ten serwer zarobi na siebie to kilkaset zł czy kilka tyś w przeliczeniu na tysiące godzin które przy tym spędziłem to są śmieszne grosze.
Cały czas ludzie krytykują i powtarzają w kółko to samo nie biorąc pod uwagę, że może coś się zmieniło, ku ZDZIWIENIU wielu, TAK TAK KISZON BYŁ JEDNĄ Z OSÓB, KTÓRE MIAŁY DUŻY WKŁAD W TO CO BĘDZIE NA SERWERZE ( głównie od strony pvp,rady itd)
Kolejna rzecz, przy serwerze pracuje po pracy, wiecie ile zajmuje np napisanie takich postów,odpowiedzi czy chociażby rozpisanie tego co jest zrobione i jak? Długo a ja staram się zrobić coś z tego serwera, nie jestem politykiem żeby tu siedzieć i się pół dnia rozpisywać nad tym co będzie a i tak c**j z tego będzie![Oczko Oczko](https://forum.ronots.com/images/smilies/wink.png)
Pozdrawiam!
Ktoś tu napisał, że pytam ludzi którzy nigdy nie walczyli jak ma wyglądać serwer, odpowiedź jest prosta:
Tak pytam KAŻDEGO bo każdy MOŻE wnieść coś dobrego lub nie, to że pytam nie znaczy, że tak zrobię.
Teraz ja robię serwer rona a robiłem różne otsy przez lata i staram się to zrobić jak najlepiej mogę.
Kolejna sprawa cały czas ludzie piszą to zrób tamto, reklama tamto, ludzie ja to robię CHARYTATYWNIE poświęciłem kupę czasu na weronę od czasu gdy przyszedłem na serwer a potem na ten nowy serwer, ja robię większość sam, nie licząc kilku osób które mi pomagają,testują itd. Nawet jeżeli ten serwer zarobi na siebie to kilkaset zł czy kilka tyś w przeliczeniu na tysiące godzin które przy tym spędziłem to są śmieszne grosze.
Cały czas ludzie krytykują i powtarzają w kółko to samo nie biorąc pod uwagę, że może coś się zmieniło, ku ZDZIWIENIU wielu, TAK TAK KISZON BYŁ JEDNĄ Z OSÓB, KTÓRE MIAŁY DUŻY WKŁAD W TO CO BĘDZIE NA SERWERZE ( głównie od strony pvp,rady itd)
Kolejna rzecz, przy serwerze pracuje po pracy, wiecie ile zajmuje np napisanie takich postów,odpowiedzi czy chociażby rozpisanie tego co jest zrobione i jak? Długo a ja staram się zrobić coś z tego serwera, nie jestem politykiem żeby tu siedzieć i się pół dnia rozpisywać nad tym co będzie a i tak c**j z tego będzie
![Oczko Oczko](https://forum.ronots.com/images/smilies/wink.png)
Pozdrawiam!