02-07-2019, 02:55 PM
Ale wy jestescie ułomni a bardziej ulomnego czlowieka jak Haker to jeszcze nie widzialem. Chlopie polaczki cebulaczki w ***** JA mam te 5zl zeby za to zaplacic bo znam server od samego jego powstania, czaisz? Jak chcecie nowych graczy to myslisz ze taki chlop co nie wie co to za mapa i co sie dzieje, nowe czary, nowe potwory wszystko custom, wykupi Ci od buta pacca i co? Wbije 400lvl jak ja w 1 dzien? nie srales dzisiaj albo te sloneczko Ci zaszkodzilo i ktos udaru dostal.
Platny pacc oczywiscie, ale co daje jakies bonusy do expa, lota, czy dostep na jakas mape, za bramke z nowym respem, cokolwiek, ale nie to zeby rzucic ***** exori frigo czy poplynac z carlin do northpool. Ogarnijcie sie albo znowu to postoi dla mnie max tydzien, bo bedziemy grac z kiszonem i kogos sie znajdzie do bicia. essasito
Lost.
Platny pacc oczywiscie, ale co daje jakies bonusy do expa, lota, czy dostep na jakas mape, za bramke z nowym respem, cokolwiek, ale nie to zeby rzucic ***** exori frigo czy poplynac z carlin do northpool. Ogarnijcie sie albo znowu to postoi dla mnie max tydzien, bo bedziemy grac z kiszonem i kogos sie znajdzie do bicia. essasito
Lost.
RonOTS Rules