(24-06-2019, 03:30 PM)Bitcoin napisał(a): Znam większość "bolączek" tego serwera jak balans, dysproporcje w expowiskach itd, i większość takich rzeczy już jest poprawiona.
Od teraz będę cały czas prowadził ten serwer, będzie stale rozwijany i poprawiany i po starcie będą szukał dodatkowych osób do pomocy żeby coś z tego było.
Ja też byłem/jestem graczem Rona od lat i robiąc to co teraz robię, chcę żeby były tu wszystkie zalety ronotsa, ale usunięte wady tak żeby to był serwer na którym sam chętnie pogram.
Jeżeli są tu ludzie chętni wesprzeć tą inicjatywę to proszę o zostawienie do siebie jakiegoś kontaktu tutaj i się odezwę.
Grupa osób chętnych do testów też będzie mile widziana, jednak najlepiej żeby to była grupa osób, które sobie samie poradzą w testach, znają +- serwer,mapę itd żebym nie musiał tracić mnóstwa czasu na tłumaczenie, bo czasem z testującymi jest tak że więcej gadani niż testowania
Napisz priv mam ekipe, graliśmy od początku powstania ronotsa więc chętnie potestujemy. Zawsze jakieś bugi i niedopracowania rozwalały serwer fajnie by było żeby chociaż raz wyszło coś czego nie trzeba poprawiać
Pozdrawiam!
HEX