24-06-2019, 06:44 PM
Witam. Myślę, że jeśli będziesz dbał o serwer i podejmował przemyślane decyzje w sprawie aktualizacji to może coś z tego być. Nikt nie chce być pesymistą i z góry zakładać, że coś się nie uda, ale ostatnie propozycje waszych projektów trzeba jasno to powiedzieć były strasznie niedopracowane i stawiane na pałe. Jeśli coś nie jest dopracowane do perfekcji to lepiej poczekać ze startem i poprawić co trzeba jak się zblaznic po raz X. Uważam, że takimi fundamentami dobrego servera jest przede wszystkim balans postaci, mapa (mi osobiście najlepiej grało się do vergoth, może drakeni) ekonomia servera tutaj trzeba skupić się na loot rate (i procentowych szansach poszczególnych potworów na wartościowy drop) moja propozycja na ten temat to stały 2. Exp rate tutaj temat prosty dostosować pod mapę i spawny znajdujące się na niej, stage nie wypalił proponuje coś stałego między 20-50. No i najważniejsze brak błędów i jeszcze raz brak błędów macie przykład classica i buga z plecakami wykryto błąd posypały się bany no i posypały się ekipy i z nimi cały projekt. Dokładnie przeskanować możliwe błędy jakie występowały w przeszłości i zapobiec. Chętnie pomogę w testach jeśli będzie taka możliwość. Pozdrawiam