26-12-2018, 11:48 PM
(26-12-2018, 11:22 PM)Caprio napisał(a):(26-12-2018, 10:51 PM)Ravcio napisał(a):(26-12-2018, 10:37 PM)Caprio napisał(a): ^ ty musisz mieć żałosne życie. Expienie dla przyjemności na serwerku który i tak skończy w koszu za parę miesięcy XD
Gadaj i myśl co chcesz. Twoje zdanie tak bardzo mi zwisa, że sobie nawet nie wyobrażasz xD owszem typie, expie sobie dla przyjemności, a to czy server postoi jeszcze tydzień czy 4 następne lata to już mnie nie obchodzi. Pewnie nawet tego nie zrozumiesz bo jesteś jednym z tych typów, którym i tak ekipa RonOTSa nie dogodzi cokolwiek by nie zrobiła xD płaczesz, że OTS stoi w miejscu ale jak coś się rusza, jak wpadają jakieś aktualizacje to płaczesz, że ch*jnia i do utylizacji xD
grałem na na każdym serverze od torgonii i powiem tak każdy server jest coraz gorszy i ludzie coraz bardziej przyjebani, zresztą widać to po tobie troglodyto
Brawo ty, rodzice pewnie są z ciebie dumni xDD możesz próbować mnie obrażać, pisać jakieś śmieszne pociski ale zdradzę ci jeden mały sekret: żeby jakkolwiek mnie obrazić czy dogryźć mi to musiałbym najpierw cię chociaż trochę szanować ale prawda jest taka, że jesteś nikim, zabawnym typem klikającym w klawiaturę i próbującym wspiąć się na wyżyny swojego intelektu i możliwości nazywając mnie troglodytą i pokazującym jaki to z ciebie nie jest weteran RonOTSa xD odpisz, chętnie poczytam dalsze twoje wypociny