A ten zjeb ciągle o tym samym buaha.
1.Znajdziemy sobie dziewczyny ale szczupłe a nie pontony.
2.Wole kupić chara sobie za hajs niż grać pare lat no life jak ty.
3.Jeszcze niedawno sam hejtowałeś po Trolach zostałeś wyj..y wiec sie nie ośmieszaj i nie liż im dupska.
Wszyscy maja z Ciebie beke że najpierw Jeb..Troli a potem Bartuś mój kolego..buahaha.
Ja przynajmniej jestem konsekwentny , a nie frajer , konfident ,sprzedawczyk.
A co do chwalenia sie dziewczyną (buaha nw czy jest czym ale Ok) ,ty niby co robiłeś ?
Zamiast wyjśc na miasto czy coś graliście w Tibie.
Pozdro nieudaczniku od całego teamu.
Loknij sobie forum sprzed kilku miesiecy i zobacz jak Trole cie cisneły a jak ty ich...
Ja sie za itemki nie sprzedam , może to was boli (wróg od początku do końca) i wy to wiecie..Wiec ciśnijcie mnie dalej na forum od nie ogara..tylko to wam pozostało publiczny płacz na forum.
Skończe już tą dyskusje z Frajerem , teraz zamiast gry forum buahah.
Masa..Masa.Masa.
/Realista
1.Znajdziemy sobie dziewczyny ale szczupłe a nie pontony.
2.Wole kupić chara sobie za hajs niż grać pare lat no life jak ty.
3.Jeszcze niedawno sam hejtowałeś po Trolach zostałeś wyj..y wiec sie nie ośmieszaj i nie liż im dupska.
Wszyscy maja z Ciebie beke że najpierw Jeb..Troli a potem Bartuś mój kolego..buahaha.
Ja przynajmniej jestem konsekwentny , a nie frajer , konfident ,sprzedawczyk.
A co do chwalenia sie dziewczyną (buaha nw czy jest czym ale Ok) ,ty niby co robiłeś ?
Zamiast wyjśc na miasto czy coś graliście w Tibie.
Pozdro nieudaczniku od całego teamu.
Loknij sobie forum sprzed kilku miesiecy i zobacz jak Trole cie cisneły a jak ty ich...
Ja sie za itemki nie sprzedam , może to was boli (wróg od początku do końca) i wy to wiecie..Wiec ciśnijcie mnie dalej na forum od nie ogara..tylko to wam pozostało publiczny płacz na forum.
Skończe już tą dyskusje z Frajerem , teraz zamiast gry forum buahah.
Masa..Masa.Masa.
/Realista
RonOTS Rules