21-06-2013, 07:44 AM
Hahaha fajnie się dowiedziec ze nas oraliscie nie ogary. NIGDY mnie nie zabiliscie *****.y, jak i rowniez mojego brata czy colina, jestescie zerami czaisz lysy kretoszczurze? Nigdy nam nie dorownacie. Pozdrawiam twoja smeiszna ekipe i twoj placz jak cie bilismy na nort - ej piko lec szybko na niedzwiedzie tam cie nei zabija, przychodzi walor - co sie dzieje , piko - a nic cioty nie moga mnie ubic bo po bearach biegam, takiego gowna w portach to nawet koxik nie mial jak padal bez bless. Wasza pseudo ekipa jest tak zalosna ze szkoda sie rozpisywac. Jedyna osoba ktorej nie mozna sie uczepic jest Sarielo, bo nie gral sporo czasu i po prostu zle trafil, ze niestety jest z takimi idiotami, odbilo to sie na jego ogarze, bo chyba tak jak cala ekipa nw co to mw czy push. co do twojego 17 - 5 , wynik byl taki bo postacie zostaly sprzedane i wielu odeszlo z gildi, przez co fragi sie usunely a wam kille zostaly - w tych 17 fragach ktorymi tak sie podniecacie 8 to byly fragi z Tfuuj Mamoo i Nataliji wiec na prawde jestescie tak zajebisci ze zal tu grac. Tak serio to jak Artur napisal, kazdy ma wy,jeban.e na te tibie i musisz to wkoncu zrozumiec , wyjebales kase na postac gdzie bylo pewne ze serwer upadnie i gnij dalej w tym syfie jakim jest toskanski badziew.
Toskania R.I.P. (*)
Toskania R.I.P. (*)