25-03-2012, 01:57 AM
ohh pejhumek aka zlodziej
pamietaj moje zycie to moje, wiec sie nie wtracaj w moje i wypiehdalaj !
jak juz 19 jeszcze nie skonczone, no tak przed tibia sie siedzi po 15h dziennie to sie liczyc nie umie.
jak to bylo ? hmm, ahh no tak juz sb przypomnialem:
zostalem w domu zeby expic ;(
100 x mowilem ci i kazdy mowi, ze nie ogarniasz w pi.zdu
kazdy mnie namawial zebym cie oje.bal, bo jestes idiota i grac nie umiesz.
padasz gorzej jak nob, solo cie 1.6/1.7 k lvl zlozyl to pzdr
kazdy cie nakur.wial jak chcial, a no tak te twoje wykrety wlecieli po mnie z 20, yhyyy
gowno expiles tego msa, max wbiles 30 lvl, bic to juz nie wspomne jak lamiles i dalej lamisz ..
i kto jedzie po rodzicach ?
to co ci na gg pisalem to nie byl pojazd na matke, tylko to trzeba bylo zrozumiec
ale jak juz ci 1000000x mowilem, jestes niedojebanym dzieciakiem ktory wysyla 500 sms do tibi, jestes tepy, ze az szok .
i pamietaj siedziec w domu moge tyle ile chce, a tb chu.j do tego !
ps
zobaczymy jaka ty szkole skonczysz i gdzie bedziesz robil ? jako meska prostytuta czy bd kopal rowy ?
ps 2
dobrze wiesz ze do roboty ide
ps 3
pamietasz jak cci mowilem, ze cos ci powiem pod koniec kwietnia?
to juz ci nie powiem, ale zajebisty plan zyciowy nawet nie zwiazany z tym zawodem co napisales haah !
tfoja sweet focia tez jest piekna
garniturek aa no i te przekozackie bryle ahahahah, mam te fote ciagle przed oczami ; dddd
i nie jedna osoba sie smiala wtedy hehhhe. ; )
mama juz grac pozwolila, a przeciez kare miales do swiat, ehh ;(
ja pojezdzac twoich staruszkow nie mam zamiaru, bo do twojego poziomu sie znizac nie bedee, miinusie
wiec fail dzieciaczku
siema jol su-KOOO !
pamietaj moje zycie to moje, wiec sie nie wtracaj w moje i wypiehdalaj !
jak juz 19 jeszcze nie skonczone, no tak przed tibia sie siedzi po 15h dziennie to sie liczyc nie umie.
jak to bylo ? hmm, ahh no tak juz sb przypomnialem:
zostalem w domu zeby expic ;(
100 x mowilem ci i kazdy mowi, ze nie ogarniasz w pi.zdu
kazdy mnie namawial zebym cie oje.bal, bo jestes idiota i grac nie umiesz.
padasz gorzej jak nob, solo cie 1.6/1.7 k lvl zlozyl to pzdr
kazdy cie nakur.wial jak chcial, a no tak te twoje wykrety wlecieli po mnie z 20, yhyyy
gowno expiles tego msa, max wbiles 30 lvl, bic to juz nie wspomne jak lamiles i dalej lamisz ..
i kto jedzie po rodzicach ?
to co ci na gg pisalem to nie byl pojazd na matke, tylko to trzeba bylo zrozumiec
ale jak juz ci 1000000x mowilem, jestes niedojebanym dzieciakiem ktory wysyla 500 sms do tibi, jestes tepy, ze az szok .
i pamietaj siedziec w domu moge tyle ile chce, a tb chu.j do tego !
ps
zobaczymy jaka ty szkole skonczysz i gdzie bedziesz robil ? jako meska prostytuta czy bd kopal rowy ?
ps 2
dobrze wiesz ze do roboty ide
ps 3
pamietasz jak cci mowilem, ze cos ci powiem pod koniec kwietnia?
to juz ci nie powiem, ale zajebisty plan zyciowy nawet nie zwiazany z tym zawodem co napisales haah !
tfoja sweet focia tez jest piekna
garniturek aa no i te przekozackie bryle ahahahah, mam te fote ciagle przed oczami ; dddd
i nie jedna osoba sie smiala wtedy hehhhe. ; )
mama juz grac pozwolila, a przeciez kare miales do swiat, ehh ;(
ja pojezdzac twoich staruszkow nie mam zamiaru, bo do twojego poziomu sie znizac nie bedee, miinusie
wiec fail dzieciaczku
siema jol su-KOOO !
RonOTS Rules