06-03-2012, 02:47 AM
Serwer takowy powstanie , o ile uda mi się zdobyć oskryptowanie do mapki , bo silnik zawiera tylko oskryptowanie do niektórych questów , typu Elemental , DFQ , ANI , POI .. a Holy nie ma , Vergoth nie ma itp .. więc jak narazie nie jestem w stanie odpalić takiego ots ;/ gdyż Jałowej mapki bez questów nie ma sensu odpalać ;/
Shop też posiada mapkę i nie wiem czy posiada do niej oskryptowanie ;/
Gracze którzy chcą pobrać sobie tą mapkę , znajduję się ona w Fragmęcie pliku Arena , którą można ściągnąć na ronit.pl jest tam folder World/Big , w folderze big macie mapkę RONOTSu , rozmwiałem z ronem i mapkę można użyć do stworzenia serwera , jednakże nie wstawiono tej mapki umyślnie i był to błąd , ale jeżeli ktoś sobie sam oskryptuje tą mapkę , to ron postawi takowy serwer ;> Jednakżę nie udostępni plików oskryptowanych Questów , gdyż może to zawachać w równowadze serwera Toskania / Rawenna , i Ron mógł by stracić graczy ..
Pozdrawiam Yoffo :> A ty Timmy widze że jeszcze na Forum zaglądasz
Shop też posiada mapkę i nie wiem czy posiada do niej oskryptowanie ;/
Gracze którzy chcą pobrać sobie tą mapkę , znajduję się ona w Fragmęcie pliku Arena , którą można ściągnąć na ronit.pl jest tam folder World/Big , w folderze big macie mapkę RONOTSu , rozmwiałem z ronem i mapkę można użyć do stworzenia serwera , jednakże nie wstawiono tej mapki umyślnie i był to błąd , ale jeżeli ktoś sobie sam oskryptuje tą mapkę , to ron postawi takowy serwer ;> Jednakżę nie udostępni plików oskryptowanych Questów , gdyż może to zawachać w równowadze serwera Toskania / Rawenna , i Ron mógł by stracić graczy ..
Pozdrawiam Yoffo :> A ty Timmy widze że jeszcze na Forum zaglądasz