Dokładnie tak ! jeżeli połowa z moich gier, filmów i muzy jest piracka, to ja nie wiem co będzie dalej... każdy wasz ruch w necie będzie kontrolowany przez dostawce (nie wiem co z prywatnymi dostawcami) Ale takie marki jak :
-Neostrada (to chyba najpopularniejsze)
-Netia
-Play
I wiele, wiele innych znanych dostawców będą musieli interweniować jak tylko takie coś zobaczą...
Kara? napisane.. Kara pieniężna (albo dołek..) i odcięcie od internetu.
WIĘC PANOWIE ! MACIE SWOJE STRONY,BLOGI,FILMY NA YT?(Chociaż nie wiem, czy Youtube przetrwa)
Dawać ten link na swoje opisy pod filmami / zdjęciami "http://www.niedlaacta.pl"
A co do stron internetowych to tak :
Jeżeli jesteście moderatorami itp na jakiejś stronie, napiszcie do założyciela, aby na dany okres, podany na stronie wyłączyli strony / tak samo z waszymi, własnymi stronami...
AHA, OCZYWIŚCIE NIE ZAPOMNIJCIE KLIKNĄĆ "LUBIE TO" NA FEJSBUKU !
A TUTAJ DLA NASZEGO RONA !
Prosze, ażeby na stronie www.ronots.com / www.swordia.com ITP ITD pojawiły się tagi itp które mają na celu zniszczenie tej śmiesznej ustawy np "Anty ACTA, NIE DLA ACTA" itp..
-Neostrada (to chyba najpopularniejsze)
-Netia
-Play
I wiele, wiele innych znanych dostawców będą musieli interweniować jak tylko takie coś zobaczą...
Kara? napisane.. Kara pieniężna (albo dołek..) i odcięcie od internetu.
WIĘC PANOWIE ! MACIE SWOJE STRONY,BLOGI,FILMY NA YT?(Chociaż nie wiem, czy Youtube przetrwa)
Dawać ten link na swoje opisy pod filmami / zdjęciami "http://www.niedlaacta.pl"
A co do stron internetowych to tak :
Jeżeli jesteście moderatorami itp na jakiejś stronie, napiszcie do założyciela, aby na dany okres, podany na stronie wyłączyli strony / tak samo z waszymi, własnymi stronami...
AHA, OCZYWIŚCIE NIE ZAPOMNIJCIE KLIKNĄĆ "LUBIE TO" NA FEJSBUKU !
A TUTAJ DLA NASZEGO RONA !
Prosze, ażeby na stronie www.ronots.com / www.swordia.com ITP ITD pojawiły się tagi itp które mają na celu zniszczenie tej śmiesznej ustawy np "Anty ACTA, NIE DLA ACTA" itp..
Kto mi usuną tamtą PIĘKNĄ sygnaturkę