@rekin
moze byc frolic niemiecki ?
@maciek
do cb nic nie mam
@piesek hau hal
raz:
nie mam waszego vt, a ze skypa juz cie w chu.j dawno wyjebalem, bo nie trzymam syfu na skype i poza tym jjuz dawno na skype nie wbijalem.
dwaaa:
plakalem jak mnie ciastek oje.bal ? nie wiem co ci naje.bal za glupoty, ale sie go zapytam, nie plakalem tylko sie pytalem czy to on mnie oje.bal, bo tylko on mial wtedy do mnie passy i to bylo w chu.j dawno. moze ty wiesz, czy to on mnie oje.bal to mi powiedz.
trzy:
wiem, ze tu posty nie leca, ale nie pisze nawet takich tematow dla nabicia postow jbc
cztery:
hmm
fakt troche spamowalem po stracie dwoch dobrych postaci z itemami i duzo skirtow itp itd, ale pomocy nie otrzymalem i wiedzialem, ze jej nie otrzymam, ale szczerze ? gleboko w du.pie mam juz te hary co stracilem (no fakt, troszke warte byly, ale wyje.bane)
piec:
jestes je.bany maniack i dzieciak toskani (haaa pojechalem cioooo?) xdeeee
szesc:
nigdy nie gralem 15h, bo nie siedze dlugo przed komputerem jak tyy szczeniaczku
siedem:
tylko ekiem kozak, co nie ? magiczna profesja bys sie skladal jak szmata, a zreszta ekiem tez padales/padasz jak su.ka ktora jestes !
osIem: (jesli umiesz wgl do tylu liczyc)
3maj sie cieplutko miszczu i nie marznij za bardzo (moze ci sie koledzy z vt zloza na nowa bude, bo pewnie tez sie przyda, prafffda ?)
dziewiec:
ja tez z checia adres moge podac
chyba tyle wystarczy xD
@maciek
powiedz czego sie o mnie dowiedziales, napisz tutaj zeby inni zobaczyli.
czekam
;>
i przypominam, ze ja te tematy robie dla beki cioty zaje.bane tibia !
@rekin
ten whiskas to dla cb ma byc rozumiem ?
moze byc frolic niemiecki ?
@maciek
do cb nic nie mam
@piesek hau hal
raz:
nie mam waszego vt, a ze skypa juz cie w chu.j dawno wyjebalem, bo nie trzymam syfu na skype i poza tym jjuz dawno na skype nie wbijalem.
dwaaa:
plakalem jak mnie ciastek oje.bal ? nie wiem co ci naje.bal za glupoty, ale sie go zapytam, nie plakalem tylko sie pytalem czy to on mnie oje.bal, bo tylko on mial wtedy do mnie passy i to bylo w chu.j dawno. moze ty wiesz, czy to on mnie oje.bal to mi powiedz.
trzy:
wiem, ze tu posty nie leca, ale nie pisze nawet takich tematow dla nabicia postow jbc
cztery:
hmm
fakt troche spamowalem po stracie dwoch dobrych postaci z itemami i duzo skirtow itp itd, ale pomocy nie otrzymalem i wiedzialem, ze jej nie otrzymam, ale szczerze ? gleboko w du.pie mam juz te hary co stracilem (no fakt, troszke warte byly, ale wyje.bane)
piec:
jestes je.bany maniack i dzieciak toskani (haaa pojechalem cioooo?) xdeeee
szesc:
nigdy nie gralem 15h, bo nie siedze dlugo przed komputerem jak tyy szczeniaczku
siedem:
tylko ekiem kozak, co nie ? magiczna profesja bys sie skladal jak szmata, a zreszta ekiem tez padales/padasz jak su.ka ktora jestes !
osIem: (jesli umiesz wgl do tylu liczyc)
3maj sie cieplutko miszczu i nie marznij za bardzo (moze ci sie koledzy z vt zloza na nowa bude, bo pewnie tez sie przyda, prafffda ?)
dziewiec:
ja tez z checia adres moge podac
chyba tyle wystarczy xD
@maciek
powiedz czego sie o mnie dowiedziales, napisz tutaj zeby inni zobaczyli.
czekam
;>
i przypominam, ze ja te tematy robie dla beki cioty zaje.bane tibia !
@rekin
ten whiskas to dla cb ma byc rozumiem ?
MaŁy