14-12-2011, 07:35 PM
Ogarynko wyzywasz mnie postami .? pff
Po 1. na hyde parku posty ci nupciu nie leca :**
a po 2. czemu boisz sie wejsc do nas na skype czy vt?
az taki cienki w japie jestes? kozaczysz tylko smiesznymi tekstami, ktore pokazuja twoj zalosnie niski poziom IQ..
o ile mi wiadomo to ty koxie plakales jak cie ciastek owalil?
a wgl. pierdolenie twoje ze ron to gowno itd. - sam nakurwiales po 15h dziennie dopoki nie dales sie zrobic w bambuko jak 5 letnie dziecko...
Pisze 1 post i mam wyjebane na twoje denne odpowiedzi typu:
jestes psem ..
Najlepiej polecam zaloz temat na toskania gdzie bedziesz mogl sie wyplakac o stracone postacie, albo mozesz tez zalozyc temat o szukaniu kolegow, bo niestety ci ich brakuje :***
NIE ZAPOMNIJ NA HYDE PARKU POSTY NIE LECA ! WIEC NIESTETY OBIADU NIE DOSTANIESZ (
Po 1. na hyde parku posty ci nupciu nie leca :**
a po 2. czemu boisz sie wejsc do nas na skype czy vt?
az taki cienki w japie jestes? kozaczysz tylko smiesznymi tekstami, ktore pokazuja twoj zalosnie niski poziom IQ..
o ile mi wiadomo to ty koxie plakales jak cie ciastek owalil?
a wgl. pierdolenie twoje ze ron to gowno itd. - sam nakurwiales po 15h dziennie dopoki nie dales sie zrobic w bambuko jak 5 letnie dziecko...
Pisze 1 post i mam wyjebane na twoje denne odpowiedzi typu:
jestes psem ..
Najlepiej polecam zaloz temat na toskania gdzie bedziesz mogl sie wyplakac o stracone postacie, albo mozesz tez zalozyc temat o szukaniu kolegow, bo niestety ci ich brakuje :***
NIE ZAPOMNIJ NA HYDE PARKU POSTY NIE LECA ! WIEC NIESTETY OBIADU NIE DOSTANIESZ (