25-04-2012, 09:21 PM
Witam chciałbym się tu pożegnać z wami wszystkimi grałem tu od początków tego żałosnego otsa. Na początku chciałbym pozdrowić moich najbliższych "tibijskich" znajomych. Między innymi: Venza, Kipera,Bitchusa, Pajde, Suma, i niestety Tearsa. Pozdrawiam także Rybe, Semka (złodziej ale było z tobą w teamie zajebiście), Basonsa, Boyake,Majora, Arkora, Cruciatusa, Balsa (nie zapomniałem o tobie minęły 3 lata jeśli to przeczytasz to bd uradowany ;D), Mystrusa, Kiszona, Msb-eka, Kiczyna, Sebka, Mały La Kościan (Patryśś), Mały, Norbiego, Colin, Shizme, Joja, Hampel, Maryna, Pelego, Lukasa, Pumbe, Nołza, Macka (adasia), Macka z ADHD,Very Very Old Nafazie (jako 4 zrobiliśmy Vergoth.), Pejrum. Nie żegnam się z takimi osobami jak Skalniak, Sebek Bezlitosny, Kejki i inne srejki gram z nimi na OTS'ie chce ktoś dołączyć zapraszam .
I na końcu chciałbym w szczególności pozdrowić takie osoby jak: Majkuśś <3 dzięki tobie się wzbogaciłem , Lukas ( sorry ty byłeś w porządku), Cycuś
(dzięki za 3 skirty), Semka (1 msb może i nic ale satysfakcja jest). I wiele innych drobnych kradziejstw :>
Booya.
/Mobil
I na końcu chciałbym w szczególności pozdrowić takie osoby jak: Majkuśś <3 dzięki tobie się wzbogaciłem , Lukas ( sorry ty byłeś w porządku), Cycuś
(dzięki za 3 skirty), Semka (1 msb może i nic ale satysfakcja jest). I wiele innych drobnych kradziejstw :>
Booya.
/Mobil
RonOTS Rules