no więc dzis (24.03.2012) pare minut temu zostalem oszukany przez wlasnego drugiego ownera (pejhum), pewnie sie zdenerwil, bo chcialem sprzedac all za rl kase, a wiec postanowil mnie okrasc i zabrac all co bylo moje, gdyby nie JA to gowno by mial na tym ronie [TAKA PRAWDA]. NAWET PO OSTATNIEJ SPRZECZCE ZABRALEM 2 POSTACIE (dwie, bo mialem jeszcze wtedy 1.7 k eda) na inne konto, bo domyslalem sie, ze chce mnie oszukac, poniewaz byl usuwany r key, niestety mu dalem pasy, bo nie jestem taki. do czego wnioskuje, moglem juz wtedy nie dawac mu pasow itp, i bym sb sprzedal all co mam/mialem i bym mial wiecej kaski, ale ze chu.jem nie jestem to chcialem sie podzielic na pol tym co mam. ZAPAMIETAJCIE TO TYLLK0 GRA. jednak wszyscy na tym zasmierdzialym ronie jestescie tacy sami. nigdy na tym ronie nikogo nie oszukalem, NIGDY !!
dobra dzieki pejhum za oje.bke ja sie prosic o pasy nie bede jak ty wtedy do mnie (wydzwaniales, spamowales itp) nie bede sie znizac do twojego poziomu ; P
nazryj sie tymi itemami zlodzieju
"TO TYLKO GRA"
chcial bym pozdrowic tylko takie osoby jakie tu poznalem na tym smiesznym ots'ie (zajebiste osoby)
majki ^^
banieczka ^^
nie ogar aka sebek ^^
sebek bezlitosny ^^
schizma ^^
ursus ^^
daniel aka szpadlolajzer ^^
to tyle ; )
teraz pewnie wiekszosc z was mnie wysmieje i zwyzywa, bo przeciez jestescie tacy sami hehe
żegnam !! i dziekuje za wyje.,be xdee
// MaŁy
dobra dzieki pejhum za oje.bke ja sie prosic o pasy nie bede jak ty wtedy do mnie (wydzwaniales, spamowales itp) nie bede sie znizac do twojego poziomu ; P
nazryj sie tymi itemami zlodzieju
"TO TYLKO GRA"
chcial bym pozdrowic tylko takie osoby jakie tu poznalem na tym smiesznym ots'ie (zajebiste osoby)
majki ^^
banieczka ^^
nie ogar aka sebek ^^
sebek bezlitosny ^^
schizma ^^
ursus ^^
daniel aka szpadlolajzer ^^
to tyle ; )
teraz pewnie wiekszosc z was mnie wysmieje i zwyzywa, bo przeciez jestescie tacy sami hehe
żegnam !! i dziekuje za wyje.,be xdee
// MaŁy