21-02-2012, 12:58 PM
@up
oni we dwoch chyba by postawili serv ..
oni we dwoch chyba by postawili serv ..
MaŁy
21-02-2012, 11:50 PM
Mhhh spoko ;> jbc pisz o nowinkach do serwera tutaj , jeżeli postawisz takowy serwer to ja się wycofuje :> Ale grać na 100% będę . Ale myślę że będziesz tak mądry iż nie będziesz rozdawał free itemków i Lvli wybranym graczą ;] ,
22-02-2012, 12:02 AM
Free items never free lvl never gdyż mnie to nie będzie satysfakcjonowało. Spróbuje cos pokombinować z tymi itemami z holy. Bo nie chce aby stało się tak jak na toskani.
RonOTS Rules
22-02-2012, 12:02 AM
Free items never free lvl never gdyż mnie to nie będzie satysfakcjonowało. Spróbuje cos pokombinować z tymi itemami z holy. Bo nie chce aby stało się tak jak na toskani.
RonOTS Rules
22-02-2012, 12:49 AM
Shop daj jakiś kontakt do siebie , ugadamy się i mogę ci zaoferować darmową pomoc w stylu drobne oskryptowanie , mappowanie ..
Moje prace możesz obejrzeć na Forum Opolskiego OTSu którego możesz znaleźć pod domeną WWW.OPOLSKIOTS.OTS.PL Także mogę ci stworzyć jakiś Client z fajną szatą graficzną ;> Pozdrawiam ;>
22-02-2012, 03:36 PM
jakbyś zrobił old testorię - tylko do kowali... to by było dobre.
***** mnie to, że biegają 2k knajty i aby się pobić trzeba expić niewiadomo ile
22-02-2012, 04:50 PM
Brzymek , i znów będziemy mieli niewypał typu RonClassic ? Na początku niby wszystko fajnie pięknie , no ale nikomu nie chce się klepać cały czas Frostów czy Ice Golemów , aż wkońcu i kowale się znudzą , jeżeli mapka będzie Do Vergoth , gracze pograją dosyć długo , jeszcze zależnie jaki będzie EXP na serwerze , a jeżeli serwer będzie na siebie zarabiał , będzie można w przyszłości zrobić jakiś update mapki , Questów , Potworków , gdyż wkońcu i expienie na Vergoth ludzią się by znudziło ;]
|
|