02-03-2011, 05:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2011, 07:19 PM przez Pomidorowa.)
Dzisiaj rano zauważyłem newsa o nazwie 'Wiosenny Update [Test]'
Od początku zaintrygowało mnie Test... no cóż. Teraz temat jest już usunięty i nic o nim nie wiadomo. Żałuje ze nie zapisałem tego newsa. Na szczęście autor był na tyle głupiutki, że nie usunął obrazków z serwisu. Wizyta w historii przeglądarki i mam już pięć grafik:
Tutaj informacje które mi się udało zapamiętać:
-możliwość 100cc zamiany na monetę (zamiast 5bp kasy masz 100 x 100xx)
-możliwość zmiany 100 esencji na 1 skondensowaną esencje
TERAZ UWAGA:
-sam nie wierzyłem w to co czytam, ale podobno ma być możliwość złapania potworka i przemieszczania się na nim. Niby w nowych questach ma być możliwość wygrania takie peta do trasportu.
-Ma zostać urozmaicony system pvp na czary:
*ofensywne
*defensywne
*buffy
*czwartego rodzaju nie pamiętam
(była też wzmianka o tym, że będzie nowy system exhaustu po czarach, tak aby najbardziej opłacalne było używanie kombosów mieszających różne typu czarów)
Jak myślicie? Jakaś ściema która miała wejść na newsy 1 kwietnia? Wg. mnie zbyt poważna rzecz aby sobie z tego żartować. Swoją drogą pogratulować autorowi za takiej wpadki.
pozdrawiam
/Gumol
Od początku zaintrygowało mnie Test... no cóż. Teraz temat jest już usunięty i nic o nim nie wiadomo. Żałuje ze nie zapisałem tego newsa. Na szczęście autor był na tyle głupiutki, że nie usunął obrazków z serwisu. Wizyta w historii przeglądarki i mam już pięć grafik:
Tutaj informacje które mi się udało zapamiętać:
-możliwość 100cc zamiany na monetę (zamiast 5bp kasy masz 100 x 100xx)
-możliwość zmiany 100 esencji na 1 skondensowaną esencje
TERAZ UWAGA:
-sam nie wierzyłem w to co czytam, ale podobno ma być możliwość złapania potworka i przemieszczania się na nim. Niby w nowych questach ma być możliwość wygrania takie peta do trasportu.
-Ma zostać urozmaicony system pvp na czary:
*ofensywne
*defensywne
*buffy
*czwartego rodzaju nie pamiętam
(była też wzmianka o tym, że będzie nowy system exhaustu po czarach, tak aby najbardziej opłacalne było używanie kombosów mieszających różne typu czarów)
Jak myślicie? Jakaś ściema która miała wejść na newsy 1 kwietnia? Wg. mnie zbyt poważna rzecz aby sobie z tego żartować. Swoją drogą pogratulować autorowi za takiej wpadki.
pozdrawiam
/Gumol