Informacje ! - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Informacje ! (/showthread.php?tid=15179) |
RE: Informacje ! - Brzymek - 10-08-2020 (10-08-2020, 09:47 PM)Auspolen napisał(a): @Brzymek. To oby chociaż tym razem był exp lepszy, czyli szybszy. 2k lvl dobrze zrobi. To nie jest kwestia mapy tylko kwestia balansów profesji itp, które trzeba byłoby robić od początku. Wcześniej taki kawałek planszy został dodany, bo GM miał czas i byli chętni ludzie do pomocy, teraz budżet czasowy jest mocno ograniczony. Moja luźna propozycja co do expa to x50 na samym końcu (obecnie jest x25 na 1500). Też uważam, żeby przesunąć to do 2k Co do propozycji to pomyślcie, co można zmienić lub dodać na obecnej planszy RE: Informacje ! - Auspolen - 10-08-2020 Więcej mountow i przedmiotów do eq. Na przykład możliwość przekucia kuszy, bądź miecza z DFQ RE: Informacje ! - Typowy Palladyn - 10-08-2020 (10-08-2020, 05:27 PM)puremost9394 napisał(a): Dodajcie najpierw taski na Venezie, a pozniej myslcie o nowym serverze :p Znakomity pomysł (10-08-2020, 05:57 PM)Auspolen napisał(a): Lepiej żeby była inna mapa bo ta jest nudna. Tu się wszystko do wyspy ogranicza i mało ciekawych questow, a na mapie z Toskanii to jest dużo więcej ciekawych rzeczy do roboty. verg, atlantyda. Na tym serwerze jest mało mountow i mniejsza mapa. Exp x100 to też dobre rozwiązanie bo ten co jest teraz jest za wolny. Do 800 lvl się expi szybko, a potem tragedia. exp 100x jest najlepszy a teraz expi sie znakomicie ;] na expie 25x (10-08-2020, 08:45 PM)Brzymek napisał(a): @halny PKT 3 jest dobry wydaje mi sie tak że zabicie gracza powinno byc trudniejsze na lvl 1k balans powinnien byc przetrwający od poziomu 1.3-1.5k u postaci magicznych (chodzi o ue bez mr i utamo exori) RE: Informacje ! - kozak2005 - 11-08-2020 Może by tak dodać low rate exp , Osobiśćie lubie rookgaard , ale żeby nje było nudno zmodyfikował bym go lekko , można się wzorować na otsie rookgaard.pl ale nke zgapiać RE: Informacje ! - Dreamfyre - 11-08-2020 (10-08-2020, 04:59 PM)Brzymek napisał(a):(10-08-2020, 04:49 PM)Dreamfyre napisał(a):(10-08-2020, 02:41 AM)Lord Piccolo napisał(a): Na początek to może Bany.. Osoby używające botów nie powinni dostać bana na 24 godziny ale na tydzień!! Bo tutaj co 2 osoba używa bota... "wręczyć komuś, najczęściej pracownikowi instytucji państwowej, pieniądze lub inne korzyści, po to, by wykonał czynności urzędowe korzystne dla kogoś, dokonane zwykle z naruszeniem prawa" kto mi placil za to? bo czegos nie wiem (10-08-2020, 06:41 PM)Neptun napisał(a):(10-08-2020, 05:03 PM)mini majk napisał(a): dreamfyre na pewno nie taki łeb jak ty ja ip graczy nie wyciagalem z logow serwera RE: Informacje ! - Creyu - 11-08-2020 Nie graczy, tylko jednego śmiecia co nawet zdania złożyć poprawnie nie potrafi. Wcześniej nie wiedziałeś że jesteś lukasze, teraz nie wiesz że byłeś skorumpowany, ty coś wiesz? Na nowym serwerze przydałoby się więcej outfitow, może jakieś podwodne respy, przynajmniej jeden nowy ciekawy quest. RE: Informacje ! - Brzymek - 11-08-2020 (10-08-2020, 04:49 PM)Dreamfyre napisał(a): "wręczyć komuś, najczęściej pracownikowi instytucji państwowej, pieniądze lub inne korzyści, po to, by wykonał czynności urzędowe korzystne dla kogoś, dokonane zwykle z naruszeniem prawa" Masz i zatkaj łeb pokrako umysłowa. Zastanów się 3 razy nad swoim ilorazem inteligencji przed wejściem w dyskusję ze mną. Cytat:Korupcja w sensie społeczno-ekonomicznym (ogólnym) określana jest jako: Także tak, byłeś skorumpowany i to w olbrzymim stopniu. Nikt nie będzie szanował osoby która najwięcej boci i jednocześnie jest odpowiedzialna za karanie botów. Twoje szczeniackie zachowania i tak już narobiły wystarczających szkód temu serwerowi. RE: Informacje ! - Auspolen - 11-08-2020 To kiedy ten nowy serwer ruszy? Wrzesień? Październik? RE: Informacje ! - Brzymek - 11-08-2020 (11-08-2020, 01:32 PM)Auspolen napisał(a): To kiedy ten nowy serwer ruszy? Wrzesień? Październik? Raczej niedługo, wystarczy tylko wybrać odpowiedni exp rate, dodać kilka spawnów dla odmuły, zrobić lekkie poprawki i można puszczać odliczanie. RE: Informacje ! - mini majk - 11-08-2020 (11-08-2020, 03:02 PM)Brzymek napisał(a):(11-08-2020, 01:32 PM)Auspolen napisał(a): To kiedy ten nowy serwer ruszy? Wrzesień? Październik? Skoro nie długo, to wydaje mi się, że licznik można ustawić już i teraz, im dłużej będzie na stronie tym lepiej bo zapewne połowa graczy nawet nie sprawdza forum tylko patrzy na szybko na główną i palą wrote. A co do expa to myślę, że taki jak był ostatni tyle, że może z tym przeskokiem coś pomyśleć bo rzeczywiście potem leci jakby chciało a nie mogło a nikt na rona nie wchodzi dla rpg gry raczej.. W sumie ja to mam w ***** bo pewnie i tak kupie chara ale tak czy siak XD |