![]() |
Czy bot powinien być legalny. - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Czy bot powinien być legalny. (/showthread.php?tid=15048) |
RE: Czy bot powinien być legalny. - Creyu - 25-01-2020 Od kiedy bbot nie zbiera loota, chyba mnie coś ominęło RE: Czy bot powinien być legalny. - Brzymek - 25-01-2020 (25-01-2020, 08:30 PM)Creyu napisał(a): Od kiedy bbot nie zbiera loota, chyba mnie coś ominęło Otwiera trupy na bocie, podnoszenie z otwartego deda to inna sprawa. RE: Czy bot powinien być legalny. - Tafo - 25-01-2020 Bbot dziala tutaj lepiej od elfa? no chyba żarty xD RE: Czy bot powinien być legalny. - Zangetsu - 25-01-2020 RP wyciąga więcej od Ek'a ![]() RE: Czy bot powinien być legalny. - Kiszon Is Only One - 25-01-2020 Proponuję założyć jeszcze z 20 takich postów, 150 zmian dla 60 osób z czego 10 to rookslayerzy, 15 full afk na skillu, 20 wchodzi tu tylko, żeby się bić a reszta ma w to wyjebane bo czy bot jest legalny czy nie oni i tak będą go stawiać. TEGO NIE MA KTO ROBIĆ, zrozumiesz to w końcu Karius Legenden? Każdy serwer na miesiąc a Wy spuszczacie się nad nim jakby to były serwery na lata, 150 zmian z czego GM uwzględni 5-10 z czego finalnie wejdzie 1-2. Pozdro i miłej pegiolki na trupie. RE: Czy bot powinien być legalny. - mini majk - 25-01-2020 Problemem to jest dla takich połmózgów jak Ty używanie vpna albo zmienianie ip co 5 sekund XDD Kiszon nie hejtuj bo mówiłeś, żebym tu wbijał bo serwer na 3 lata conajmniej RE: Czy bot powinien być legalny. - Mr Ronii - 25-01-2020 czy ryz basmati gotuje sie tak samo dlugo jak ryz bialy? RE: Czy bot powinien być legalny. - Brzymek - 25-01-2020 (25-01-2020, 09:08 PM)Tafo napisał(a): Bbot dziala tutaj lepiej od elfa? no chyba żarty xD Chodzi o to, że w bbocie możesz przerobić sobie id w taki sposób, że bot będzie działać jak na real tibii. Kwestia ustawień. RE: Czy bot powinien być legalny. - Groberr - 25-01-2020 (25-01-2020, 09:12 PM)Kiszon Is Only One napisał(a): Proponuję założyć jeszcze z 20 takich postów, 150 zmian dla 60 osób z czego 10 to rookslayerzy, 15 full afk na skillu, 20 wchodzi tu tylko, żeby się bić a reszta ma w to wyjebane bo czy bot jest legalny czy nie oni i tak będą go stawiać. TEGO NIE MA KTO ROBIĆ, zrozumiesz to w końcu Karius Legenden? Każdy serwer na miesiąc a Wy spuszczacie się nad nim jakby to były serwery na lata, 150 zmian z czego GM uwzględni 5-10 z czego finalnie wejdzie 1-2. Pozdro i miłej pegiolki na trupie. Tylko ze na tym otsie to ty spedziles najwiecej hmm 500 godzin ![]() To ty namawiales pisales na fb zeby kazdy tu wbil po czym uciekasz jak szara mysz do nory bo dostales w pizde i podkuliles ogon , a jedynym tematem przewodnim u was jest lukasze i brak personelu niby na ts. Sam proponowales mi zebym zrobil tam grupe i sie bic a teraz ***** wie co odpierdalasz gdzie blokujesz mnie na fb itd jebnij sie w ta glowe podWarszawski Mietku RE: Czy bot powinien być legalny. - Kiszon Is Only One - 25-01-2020 ^ Mogłem spędzić 1000 godzin, co to ma do pisania bezsensownych postów, gdzie ludzie piszą na czego chcą na otsie, a GM i tak robi po swojemu? |