![]() |
Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Calabria - start 18 grudnia, 2021 (/showthread.php?tid=15369) |
RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Joshua - 21-11-2021 XDD I zawsze tacy nieudacznicy piszą "igiełka"; "zdechlica" itd., a później wchodzą i po kilkanaście godzin dziennie grają xD Jesteś cholernym nieudacznikiem, szczochu. Zamykam. RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Ron - 22-11-2021 O, widze, ze dyskusja "rozgorzala" - przypominaly mi sie od razu stare, dobre czasy RonOTS. Jezeli chcecie, mozemy uruchomic dyskusje w obrebie: "exp rate / loot rate", bo widze, ze w tym temacie sa najwieksze kontrowersje. Moze ankieta? Moze dyskusja na argumenty? Ja juz swoje przedstawilem: "high exp" sciagnie wiecej graczy, ktorzy sie szybko ulotnia, "low exp" jest za to zwykle stabilniejszy. Dawno tez nie mielismy serwera "low exp", ktory powiedzmy sobie wprost - jest wiekszym wyzwaniem, ktore moze nie kazdy chce podejmowac, ale wojny RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Neptun - 23-11-2021 (22-11-2021, 10:55 PM)Ron napisał(a): O, widze, ze dyskusja "rozgorzala" - przypominaly mi sie od razu stare, dobre czasy RonOTS. Po prostu Stage Exp jest lepszy moze byc nawet low chodzi o to , ze na stage ktos kto zacznie pozniej gre lub nie ma tyle czasu nie odstaje az tak z lvlem (Fajnie jak by stamina normalnie dzialala bonus expa +wolna regeneracja 1-2 bez bocenia 24) .Co do server bedzie jakis test server przed startem żeby sprawdzic mape i mobki ? Klient OTC to jest ten co ma wbudowanego bota czy jak to wyglada ? RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Ron - 23-11-2021 (23-11-2021, 01:24 AM)Neptun napisał(a): Po prostu Stage Exp jest lepszy moze byc nawet low chodzi o to , ze na stage ktos kto zacznie pozniej gre lub nie ma tyle czasu nie odstaje az tak z lvlem (Fajnie jak by stamina normalnie dzialala bonus expa +wolna regeneracja 1-2 bez bocenia 24) .Co do server bedzie jakis test server przed startem żeby sprawdzic mape i mobki ? Klient OTC to jest ten co ma wbudowanego bota czy jak to wyglada ? Test serwer bedzie uruchomiony wewnetrznie. Nie chcemy puszczac go publicznie, bo wedlug mnie troche popsuloby to czesc zabawy (moze moglibysmy uruchomic cos typowo pod PVP). Co do expa - tak, stage tez wedlug mnie ma jeszcze sens. Zastanowimy sie wewnetrznie co z tym zrobic. Dzieki za wszystkie propozycje. RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Fasfasfasf - 23-11-2021 a to tutaj ma być bez stage exp? XDD 2k21 wszystkie otsy mają stage ale na szczęście tutaj pod prąd, ktoś wchodzi 3 dni po starcie i juz nie ma na nic szans a co dopiero jakby spotkał Rona po tygodniu czy dwóch. Głupota, głupota RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Juugo - 23-11-2021 POST NIE JEST ZBYT MODYFIKOWANY WIEC WIEKSZEGO ŁADU W NIM NIE ZNAJDZIE SIĘ CHODZI GŁOWNIE O RACJE -stamina oby jak najbardziej była aktywna i dawała 50% bonusowego expa na zielonym pasku -aktywny obecny client 8.7 -cc a by było na co wydawać bonusexp/imbu -coś za drzwiami na matwach -rashid do sprzedawanie cennych itemow -jedynom istotnom rzeczą by było by zapełnic puste pola grafikom w oficialnym cliencie ronots tibia 8.7 (23-11-2021, 01:24 AM)Neptun napisał(a):(22-11-2021, 10:55 PM)Ron napisał(a): O, widze, ze dyskusja "rozgorzala" - przypominaly mi sie od razu stare, dobre czasy RonOTS. RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Bitkafuga - 23-11-2021 Witam panie ronots, nie mieliśmy ze sobą do czynienia jeszcze, a wiec zostaw exp 10 dawno nie było low rate, ew zwiększyć loot do 3 żeby ludzie nie płakali, ze są biedni i nie mogą się bić. RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Neptun - 23-11-2021 Juugo po pierwsze wyjdz z golda wiem ze bez palcy ciezko ale dasz rade potem pisz cos ze ktos nie umie grac ![]() Bredzisz to ty ostro modyfikujesz ten post cały czas a nadal jest napisany bez sensu skoro stage exp niszczy ranking i pozbawia dobrej gry to ja nie wiem jak wszystkie inne otsy daja rade ??? Nie wałcza tam o topke nie ma walk nie ma nic przez ten zły stage ?. Jestes turbo odklejony sam nie wiesz jak argumentowac to co napisales coś ci chyba za mocno wjechało jakas wiśnia od fugacziego ? Po prostu nie kazdy ma tyle czasu żeby aż tak expic na stałym po to jest Stage ze do np 300-400 lvl szybko sie wbija a potem sie wlaczy o topke w granicach no np 500 lvl , ale rozumiesz ze ciezko ci to pojac ludzie maja inne rzecy do roboty nie tak jak ty pomachać troche widłami a potem myslam nad sensem zycie i musza miec przewage lvl i czasu bo innaczej kaplica wyjdz kiedys z domu daj tej matce odpoczac. RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Juugo - 23-11-2021 Szczerze zagioł mnie ten post nie mam siły do takich spraw myslałem że mnie wyzwiesz na to się nastawiłem ale spoko postaram się ci coś moze jeszcze wyjasnić Rozumiem cię bardzo dobrze sam się zastanawiam dlaczego ludzie tu nie graja a inne serwery na starcie mają po 3000 graczy ja zawsze uważam że małe mapy mało questów i własnie chodzi o ten czas bo ja akurat nie wbijam tylko po to żeby wbic w 3 dni 500 pobić i iść grac w coś innego albo wrucić na nowy serwer tylko sobie po prostu po grac rywalizacje w pvp na stałym expie masz cały czas a ten czas ktory włożysz w gre pozostaw sobie i zostań na low lvl i wbij czasami po gadac z kolegami jak ich masz a napewno bo kazdy ich ma xd a nie takie rozczarowanie Szczerze mnie np PS 4 czy tam xbox wgl nie bawi nie korzystam u siebie w domu wcale wole właśnie wbić na rona i po expić po za tym zagrac w jakoms strategie bo równiez nie mam czasu ale szkoda zeby ta gierke po zostawic taką bez sensowną urządzić zwykła jadke proste ![]() kiedys nawet lubiałem taki ots pvp enfo tam było z fast attackiem na miescie fibuli się biło i miało exp za gracza spoko a w tibie przestałem grać jak pierwsi gracze osiągali 500 poziomy bo tam się zaczynało to robic naciągane inne ots były jak ta rl tibia NUDA a do dziś właśnie na ronots idzie fajnie po grac ![]() ![]() JESTEM ZA ANKIETOM WYBORU EXPA im szybciej tym lepiej fakt mordenizuje te posty bo lubię twierdze że mnie to uszczytnia i wiem że sie nie myle ![]() Im szybciej serwer ruszy tym lepiej RE: Calabria - start 18 grudnia, 2021 - Lostt - 24-11-2021 (23-11-2021, 12:03 PM)Fasfasfasf napisał(a): a to tutaj ma być bez stage exp? XDD e debilu ale wiesz o tym ze na wszystkich otsach jest stage exp 10 w dol? niewazne na jakiego otsa wbijesz pacanie to nie masz szans po 3 dniach dogonic topki ale taki co sie gowno zna placze najwiecej xD |