RonOTS
Nowy klient ! - Wersja do druku

+- RonOTS (https://forum.ronots.com)
+-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Nowy klient ! (/showthread.php?tid=15218)

Strony: 1 2 3 4

RE: Nowy klient ! - Amfa - 04-11-2020

Tafo nie wiem jak skomentować to co napisałeś, gram na Venezii bez bota, nawet nie mam 1k lvl tymbardziej nie gonię topki bo to nie ma sensu, takze confirm nie przeszkadza mi w boceniu a w komfortowej grze, po prostu wku*wia a ciebie nie? Lubisz jak wyskakuje ci na pol ekranu komunikat odpisz bo dostaniesz bana? Czy mozd masz jakis program ktory robo to za ciebie...
Powodzenia w wbijaniu top 3 bez bota Duży uśmiech

RE: Nowy klient ! - Tafo - 04-11-2020

Nie jest dla mnie problemem raz na 4 godziny przepisać ciąg liczb w 5-10 sekund.
Lepszym rozwiązaniem było by przywrócenie staminy na taki stan jak była od zawsze czyli bardzo powolne ubywanie jej.
Ponadto dodam,że powinna być blokada na właczenie mc.

RE: Nowy klient ! - Joshua - 05-11-2020

DOBRA, PANIE GM, KIEDY RESET TEGO GÓWNA I NOWY START?

RE: Nowy klient ! - Goshoko - 09-11-2020

hi guys.. im try to using siena client but i had a problem in graphics sample; when i use "Directx9" spells and uh,mana coming like a freezed and a bit slowly i try to fixed thats problem but i dont know how... and my computer is 64bit but in the client have just 32bit i think the problem about that

RE: Nowy klient ! - Artefaktyy - 10-11-2020

there is a delay between actions on this server, this is part of the game, no bug. You have the choice to use a spell or to heal yourself, example if you use exori sim you need wait one turn before you can heal.

RE: Nowy klient ! - Madlenn - 24-11-2020

21:55 Wierny Dzony [885]: my bez bota nie umiemy grac pozdrawiam nooobow ots ;p

RE: Nowy klient ! - Amfa - 27-11-2020

Co za zje*any ots, confirmy wylapuja nie winnych ludzi, co do samych confirmow (chodzi o ten syf antysyfbot), u mnie w większości wyskakuje w nie komfortowym momencie, na dodatek trzeba przerywać grę, i szukać komunikat który non stop się przesuwa gdy cię powtórki biją, ale jak wpiszesz co firm żeby się odje*Ali to nie, nie ma że zniknie tylko wypie*doli komunikat dalej i będzie wyświetlał się po*ebany z minute zanim zniknie SYF

Najgorsze gówno jakie mogło powstać rozumiem jeszcze na rl ale tu? Lepiej wstawić taki szajs i płakać że nie ma nowych graczy bo antybot itp. Ale że chłop na ded otsie ma wy****** 280k potworów to nie ma w tym nic podejrzanego, może niech Ron zmieni nazwę na Knight Ots Język

Ronots fajny i stabilny ots naprawdę pozdro dla ludzi którzy jeszcze grają bo pewnie większość to gracze ze zlotych czasów Ronots, obsługa trochę sobie leci, czyli chu*owo ale stabilnie, wiele nie brakuje żeby ots nabrał nowych graczy, bo naprawdę nie ma fajnych otsow a jak się znajdzie to na pół roku, usuńcie CONFIRM (tak przeszkadza mi, nawet gdy nie gram a jeżeli ktoś lubi to sobie wpisywać to jest pierdo*niety) zadajcie sobie pytanie bot legal czy nie legal, bo i tak jakąś część graczy go posiada nie oszukujmy się XD, albo delete graczy za bota albo legal bot bo póki co to kasztan, jest CONFIRM który wybija prawdziwych graczy, a panowie na bocie dają sobie radę

RE: Nowy klient ! - Majjjor - 27-11-2020

Dobra minelo dwa miechy, niby cos robicie przy serwerze, a jakos nic nie widac ;v

RE: Nowy klient ! - Galavin Drax - 28-11-2020

Bo robią nowy projekt tibi 3d

RE: Nowy klient ! - Qwee - 28-11-2020

zanim wyjdzie ta wersja tibi diablo to mogliby chociaz serwery polaczyc