RonOTS
RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Wersja do druku

+- RonOTS (https://forum.ronots.com)
+-- Dział: Poza Tematem / Offtopic (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Dział: Ogólne / General (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Wątek: RON OTS Toskania War 2013 part 2 (/showthread.php?tid=11859)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Elite Yakuza - 25-06-2013

Artur, powinni sie cieszyc ze komp mi ostro sie zjebal i nie moglem nagrywac, bo gdyby byly pokazane akcje typu lahrdia 5 vs 7
oczywiscie 7 -0 , ob 4 vs 20 15 - 0, lub chociaz nagrac ich pierdolenie

Ej chlopaki mam trapa - "haker" : to luz mamy chwile zeby poexpic, biegaj po otwartym zeby cie nie zabili "

O malo nie jebnalem po raz enty po poscie tego lysola. ***** ze padamy hmmm przeciez my tu nie gramy od ponad miecha , ale padamy. jee ogar.
samym yethariusem mialem 6 serc Realisty, nie mowie o reszcie wiec gosciu skoncz pierdolic ze ogarniacie.

Na koniec przypomne wam wasz ogar na wejsciu tej new wyspy - wyj..ebane na nazwe, jak w 18 biliscie Go Pro Play Hard - oczywiscie 70% temple druga do pzta. A potem wasze teksty "ale kupe miales colin" - to jest ten wasz ogar tak?
Czekasz na 1k postow? 1250 mialem wiec chyba wbijam je szybciej niz ty liczysz lub po prostu wzrok psuje sie wraz z wypadaniem wlosow. Oczywiscie zycze ci milego zapierdalania za 800 zl ahhaha

bartko aka wbijam 1k postow po raz 4st

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Bunny Knuckles - 25-06-2013

(24-06-2013, 06:20 PM)Haker napisał(a): Prawda jest taka że kto wiecej szczeka na forum ma gówno do powiedzenia zarówno w grze jak i w Realu.
ale to ty glownie szczekasz zarowno w grze jak i tutaj wiec wtf?

ekhmm odkad pamietam co chwile dochodzilo do akcji jak te na vergoth czy yanta na filmiku ze kilka osob od nas rozgania cala wasza halastre w pizdu tyle w temacie nie musze pierdolic

i jakbys nie zauwazyl wiekszosc naszego teamu juz nie gra z dobry miech czy dwa a wiekszosc naszych postaci zostala sprzedana w tym duza czesc wam lol ale tam sie dalej jaraj ze sobie przejeliscie umierajacy serwer gdzie gra 30 osob w szczytowych godzinach
moze chcecie jeszcze kupic jakies postacie? pare nam zostalo no juz rzygac mi tu hajs na pikselki

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Timmy - 25-06-2013

Piękny filmik, że wam się chce jeszcze tworzyć pomimo takiego pvp.

Dyskusja zbędna, wzajemne wyzywanie zbędne - Ci którzy padają na filmiku ( nie ważne kto) ZAWSZE, będą płakać i szukać usprawiedliwienia, Ci którzy tworzą filmik ZAWSZE staną murem za nim ( Nie jestem po żadnej stronie i nigdy nie bylem) . Życzę tworzenia dalszych filmików jak i Pvp Styl Mode tak i Rise Against.

Tyle od Timmy`ego pozdrawiam ! Uśmiech

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Colina - 25-06-2013

(25-06-2013, 08:27 PM)Timmy napisał(a): Piękny filmik, że wam się chce jeszcze tworzyć pomimo takiego pvp.

Dyskusja zbędna, wzajemne wyzywanie zbędne - Ci którzy padają na filmiku ( nie ważne kto) ZAWSZE, będą płakać i szukać usprawiedliwienia, Ci którzy tworzą filmik ZAWSZE staną murem za nim ( Nie jestem po żadnej stronie i nigdy nie bylem) . Życzę tworzenia dalszych filmików jak i Pvp Styl Mode tak i Rise Against.

Tyle od Timmy`ego pozdrawiam ! Uśmiech

gildia wymarla z banem Go Pro Play Hard'aOczko

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Haker - 25-06-2013

Dzieki Timmy.
Co to hejtu tak jest że jeżeli nie potrafią podwierdzić swojej racji poprzez gre wyzywają w Realu.
Ale tak już musi być :/.

Pozdrowionka od Rise Against.
"Bo my nooby musimy trzymać sie razem".

/Piko aka Legenda głosi ze kiedyś ogarnełem 1 mw.

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Adis Hardcore - 26-06-2013

Niezły filmik gratulacje dla osoby co o tym pomyślała

Hejty oczywiście zawszę są Rise Against mają pretensje, że pokazaliście ich wielki "ogar" lecz ich nie stać na to żeby zmontować filmik na Pvp Styl Mode.

Haker zwany też Pikiem jak i łysym nygusem.

Twoje wypowiedzi są denne tak samo jak i ty!
Pokazujesz jakim ty jesteś idiotą ale nie rozumiesz ze nikogo to nie obchodzi?

Starasz się dowartościować do kogoś kto jest lepszy od Ciebie czyli każdy.
Co do twojej wypowiedzi o dziewczynie -_- lepiej mieć dziewczynę niż jej Pawełku nie mieć w twoim wieku mam takie przeczucie że już nie będziesz miał... Koniec na ten temat.

Co do gildi Adisowskie wojska to byłą gildia którą wymyślil Walor jak chciał z nami "ob" w którym polegliśmy lecz nie pamiętam żeby ktoś mnie z tej gildi wyjebał dlatego że ona była moja!!! I mnie nie interesowali członkowie tej gildi prawdę mówiąc byłem tylko z 3 osobami ! Arturek_Natalia_Arreczek!
Więc nie wiem o czym ty pier.dolony cyganie tutaj napie.rdalasz, lecz wiem jedno bez nas dalej byś miał 1200rp.

BEZ NAS BYŚ NIE ISTNIAŁ!

Adis

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Elite Yakuza - 27-06-2013

(25-06-2013, 10:04 PM)Haker napisał(a): Dzieki Timmy.
Co to hejtu tak jest że jeżeli nie potrafią podwierdzić swojej racji poprzez gre wyzywają w Realu.
Ale tak już musi być :/.

Pozdrowionka od Rise Against.
"Bo my nooby musimy trzymać sie razem".

/Piko aka Legenda głosi ze kiedyś ogarnełem 1 mw.

ogarnij jeszcze słownik :*

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Steven Seagal - 27-06-2013

Piko wyjdź na dwór a nie napierdzielasz levele jak gra 20 osob w tym piony takie jak wy i ludzie którzy graja 4fun.Ty tibie traktujesz jak życie smutne :<

A co do waszego śmiesznego ogaru to pokazaliście nieraz na nowej wyspie. Wpadacie w 10 po 1 osobe i zostajecie zabici przez 3-5 osob.A przyokazji jak grali wszyscy od nas to mieliście minimum bez wyjątku więc skończ pierdzielić głupoty na forum i leć wbić 20 lvl.Bo pisząc swoje marne wypowiedzi tracisz tyle czasu co byś wbił z 20 lvl

/Agrest aka czekam na hejt ;(

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Haker - 27-06-2013

Pvp Styl Mode vs Rise Against
5 : 17

Czekamy na wiecej...

Wymówka ze gra 20 osób? I co z tego?To nie powód aby spierda... na Pvperie.
Imperia.Adria..Oculta..Pvperia !!

Do zobaczenia Misiaczki Uśmiech

RE: RON OTS Toskania War 2013 part 2 - Colina - 27-06-2013

(27-06-2013, 07:11 PM)Haker napisał(a): Pvp Styl Mode vs Rise Against
5 : 17

Czekamy na wiecej...

Wymówka ze gra 20 osób? I co z tego?To nie powód aby spierda... na Pvperie.
Imperia.Adria..Oculta..Pvperia !!

Do zobaczenia Misiaczki Uśmiech

jakie 5 : 17? co ty ***** jak nigdy wara nie bylo, bo sie baliscie przyjasc noby idzcie zabijajcie we dwoch po 4k lvl 900 sorca;] a to ze gra 20 osob to logiczne ze ten server wymarl i sie nie oplaca grac, ale co ty tam rozumiesz. bez kitu nie pisz na forum, bo czas na expienie ucieka