Exth.(Ankieta) - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Poza Tematem / Offtopic (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Dział: Ogólne / General (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Exth.(Ankieta) (/showthread.php?tid=11252) |
RE: Exth.(Ankieta) - Westearth - 09-02-2013 Oczywiście jestem za, ale zastanówmy się ile takich ankiet/glosowań i tym podobnych było już przeprowadzonych. Sam pamiętam ich kilka, a wynik każdego z nich kończył się tak samo - Zostawieniem "nowego" exhausted. Dlaczego tak się dzieje? Ilu to starych graczy odeszło właśnie z powodu wprowadzenia tego nowego zmęczenia? Ja obstawiam około 3/4 osób regularnie grających których już nie da się odzyskać, a już na pewno nie wszystkich. Drugą sprawą są nowi gracze którzy zawitali na serwer po wprowadzeniu znienawidzonych zmian, którzy nie dali by rady expić w dużo trudniejszych "starych" warunkach.Nawet jeżeli 51% obecnego serwera zagłosuje na tak, wątpię aby zostało to zmienione. Powróciło by 40% graczy z czego zostało by może 10%, a obecni gracze zniknęli by praktycznie w ogóle, co oznaczało by koniec projektu Ronots. Dlatego przykro mi to mówić, bo z chęcią zagrałbym jeszcze raz na starych zasadach, ale obawiam się iż nie ma szans na ich wprowadzenie. Pozdrawiam i życzę powodzenia RE: Exth.(Ankieta) - Boski Zigolo - 09-02-2013 @up Masz racje, ale Ci gracze co teraz grają będą grali i nawet na starych warunkach. Utrzymali się do tej pory to i wytrzymają zmianę na stary system walki. RE: Exth.(Ankieta) - Bunny Knuckles - 09-02-2013 problem opisany przez westeartha mozna rozwiazac tak jak balans pve/pvp rozwiazala arenanet w grze guild wars umiejetnosci mialy inne zasady zaleznie od tego czy byly uzywane w kontakcie z graczami na pvp czy na potworach w pve i tak jak mamy juz to ze wszystkie hity graczy w graczy sa /2 tak samo mozna wprowadzic odpowiednie systemy co do exhaustu czy u exori zeby gracze nie odeszli bo nagle im sie trudniej zrobi przykladowo na rawennie RE: Exth.(Ankieta) - Mlekooo - 09-02-2013 (08-02-2013, 11:05 PM)Bunny Knuckles napisał(a): popieram propozycje! zobaczymy jak leszcze beda ogarnialy na starym u exori i bez uh razem z ofensywnymi naraz ...a tak w ogole to zabralbym i nowy exth i u exori i itemy pokroju skirtow w pizdu calkiem, niech sie lamerzy naucza grac magami jak to jest na rl tibii z miejsca by zaczeli grac knightami bo by byli lani co ty marny pinku z rawenny mozesz sie udzielac w tym temacie. widzisz co piszesz? u exori wywalic ? "niech sie naucza ogarniac" buahahahahahaha no rozjebales system czlowieku. i pisze to gracz z rawenny , ktory uzywa exori non toper bo jest pro tego otsa bauahahahha przyjdz na toska to pokazesz swoj ogar. rawenna Cie wyszkolila mam nadzieje takze nas wszystkich ogarniesz. i zamknij jape bo gowno wiesz o tym serwie i o tym jak sie zmienial /jebac pzpn RE: Exth.(Ankieta) - Westearth - 09-02-2013 Cytat:wiazala arenanet w grze guild wars umiejetnosci mialy inne zasady zaleznie od tego czy byly uzywane w kontakcie z graczami na pvp czy na potworach w pve i tak jak mamy juz to ze wszystkie hity graczy w graczy sa /2 tak samo mozna wprowadzic odpowiednie systemy co do exhaustu czy u exori zeby gracze nie odeszli bo nagle im sie trudniej zrobi przykladowo na rawennie Nie zapominajmy iż jest to tylko Tibia i mamy dość ograniczone ruchy w zakresie wytwarzania nowych, ciekawych rozwiązań ;p RE: Exth.(Ankieta) - Rapid - 09-02-2013 Sam jestem na tak,lecz dobrze wiemy,że to nic nie da,większość graczy skończyła grę nie z powodu exh,lecz z powodów prywatnych,i 95 % old playerów już nie wróci. Pozdrawiam | Tak apropo exh ma zostać zmieniony tylko na toskani? RE: Exth.(Ankieta) - Ariunbaatar - 09-02-2013 Myśle że tak gdzyż " wielkie ogary Raweny " by przestały grać z powodu exht. według mnie wystarczy wprowadzenie tego tylko na Toskani wtedy gracze Toska będą zadowolenie i raweny myśle że też ;] Nie wiem jak inni chcą. Ja napisałem swoje zdanie na ten temat ;] Pozdrawiam ;D RE: Exth.(Ankieta) - Kosaq - 09-02-2013 chociaz juz nie gram i nie wroce to dam taK // MaŁy RE: Exth.(Ankieta) - Haker - 09-02-2013 Zigolo czy jak sie tam wabisz... Ja moge zabijać Zabijac nie może ten kto płacze o stary ethaust. Pomyśl logicznie zanim pier... głupote. Masz umiejetności to poradzisz sobie. Nie masz to płacz dalej ze za wolno Ue'ki ci wchodza. Stary Ethaust był dla ludzi rozumnych. A tych już brakuje. Widac to po powyższych wypowiedziach. Kiedyś głosowaliście inaczej a dziś chcecie to cofnać. Mozecie mieć pretensje do samych siebie lub to kolegów z gry. Zgodze sie z Rapidem.Nie przypominam sobie osoby która skonćzyła gre z powodu eth.(bynajmniej kogoś ważnego). A wmawiaćie sobie i innym ze to wina ethaustu. Na rynku są tysiace lepszych Gier niż Tibia..Wszyscy już to zrozumieli , do tego dochodza inne czynniki jak praca itd. Wiec graczy bedzie stopniowo ubywać i trzeba sie z tym pogodzić. RE: Exth.(Ankieta) - Boski Zigolo - 09-02-2013 (09-02-2013, 05:18 PM)Haker napisał(a): Zigolo czy jak sie tam wabisz...Czy ktoś tu płacze o stary exth? My próbujemy uratować ten serwer przed upadkiem. Akurat ty i ta twoja "ekipa" nie ma żadnych umiejętności, prócz bota i lvl. Od kiedy ue "wchodzą", tutaj nie chodzi o 4 sec ue, tylko i wyłącznie o system pvp, ogar mistrzu. (09-02-2013, 05:18 PM)Haker napisał(a):Dlatego grasz teraz na Toskanii, a kiedy był stary system walki to bałeś się założyć postać. Jesteś tibijskim psem na posyłki. (09-02-2013, 05:18 PM)Haker napisał(a): Kiedyś głosowaliście inaczej a dziś chcecie to cofnać. O żadne gry tutaj nie chodzi, tylko o pvp. Zobacz dlaczego takie karany, nexty, olimpie utrzymują się, z systemu pvp, możesz każdego spytać dlaczego tam gra. Tym, że nie pamiętasz nikogo to jest logiczne, bo nie grałeś na serwerze pvp tylko na Rawennie i do tego jesteś pionem, psem i pizzdą. Mogę ci 1000 osób wymienić którzy nie grają z powodu exth.(semek), ale ty tego nie pojmiesz bo jesteś za głupi no to. Musisz mieć serwer bez exth, żeby móc expić i płakać, że boty wbijają więcej niż ty. @Haker Tak jak pisałem, nobą z carlin zakazuje komentowania. |