pożegnanie 2 by MaŁy :D - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Poza Tematem / Offtopic (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Dział: Ogólne / General (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: pożegnanie 2 by MaŁy :D (/showthread.php?tid=9120) |
RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Kosaq - 25-03-2012 troche sie mobil zapedzilem, nie ze cie nie lubiee, ale wkuhwiles mnie ze oje.bales majkiego. skalniak tu dobrze pisze ale dodam, iz wczoraj udowodnil to pejhum pejhuma zycie to tibia ! skalniak przeczytaj jeszcze up dokladniej, zeby nie zostal z gownem to chcialem selnac all na pol ;P wiec i tak +dla niego bylby, ciekaw jestem kiedy 2200 wbije ahhahah za rok ? zobaczymy jak poexpi beze mnie.. tydzien 5 lvl jak bartkoo bd ofline ? powiedziec wam cos ? pejhum przepraszal yakuze itp gadal znimi na skype zeby tylko go nie bili ;( pejhum mowi ''nie mam gdzie expic, bo wszedzie team semkow'' z wafliles sie i tyle jestes na tym ronie niczym, kompletnym zerem pejhums.. jak jeszcze cos przypomne sb to dopisze ; ) pejhum pamietaj to tylko ghaa, a nie to twoje zycie ;( RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Fabioxe - 25-03-2012 Nic mu nie zajebalem tylko hara na tydzien zabralem znow go ma wiec nie pluj sie... RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Bibosh - 25-03-2012 (25-03-2012, 11:21 AM)Fabioxe napisał(a): Taa?? skad wiesz moze znow dam majkiemu passy i bd orowali hara jak za starych (nie takich starych) czasow? U mnie przejeballes Rozumiem że mam sie bać, i nie wychodzić z domu jak Tears? Pozdrawiam /PSYCHOlog Skalniak ;** PS. OBALILEM LEGENDE O ZABIJAJĄCYM SŁOŃCU ! MOŻESZ SPOKOJNIE WYJŚĆ DROGI TEARSIE ;D RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Kosaq - 25-03-2012 mobil a czy ja sie pluje ? nw czy mu dales pasy czy nie, bo sie nie pochwalil, ale dobra nie wazne ; ) (25-03-2012, 09:05 AM)Fabioxe napisał(a): haha jak juz majkiemu mowilem ! no jak widac pozory myla, gralem z ta szmata 1/1.5 roku, smiec gdyby nie ja to gowno by mial, moglem od razu zaje.bac all i sie nie piehdolic tak jak mnie w chu.j osob namawialo ;/ falszywi ludzie ,ehh ;P RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Jo Ka - 25-03-2012 Wy poj.eby pisac nie potraficie, a cisniecie sobie jeden przez drugiego, że pisac nie potrafi... Haha! Ten maly ma 20 lat?? O boshe polski narod zostaje wdeptany w bloto przez analfabetów. RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Fabioxe - 25-03-2012 Nie piehdol mi tu dzoka tylko choc na sparinka w ce esie.... RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Kosaq - 25-03-2012 joka ? cpun ! ty to nawet czytac nie umiesz ??? inteligencie a to ,ze mam tyle lat i gralem w tibie to co w tym dziwnego ? znam tu osoby po ponad 20 lat i co z tego ? tu jest zabronione do wieku zeby grac ? zabawne ps gdzie widzisz jakis moj blad ? ahh no, a jesli jakis mi sie zdazyl to czy jest jakis konkurs ort. ? ;s RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Majki Konczy Gre - 25-03-2012 dal bym rozmowe z gg mobil ale po co?;D pasy mi dales, to prawda lecz na chwilke majac bana <jupi>, skalniak -Czysta Brudna Prawda! Lecz wersja B.R.O jest lepsza^^ Ja proponuje przesluchac jedna piosenke po tym gdy sie cos straci! (buka-wyjebane) podnosi na duchu<3 A dla osoby ktora ojebala kogos na cuuus proponuje przesluchac (sobota-era frajera) bo to ich ERA! pozdrawiam /Majkii RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Sunlight Rawenna - 26-03-2012 Mały weź pierdo.l tych ludzi i nie odpisuj im bo po 1 to nie ma końca nigdy, po 2 za bardzo się tu zwierzacie :> Takie moje zdanie. Najlepiej samemu grać a nie 1 lepszemu dawać passy, trzeba być 100% pewnym że nie owali. Ja mam 2 ownera od hmm ponad roku nie widziałem jej na rl ani razu i ani razu mnie nie ojebała Bo niektórzy uważają że to tylko itemy i gra ale ponad to mają honor. Jak się okazuje niektórzy. Grajcie w Settlersy Online a nie to Zaraz ogarniamy tam gildie RE: pożegnanie 2 by MaŁy :D - Kosaq - 26-03-2012 macius, ale ja z tym padalcem gralem wlasnie 1/1.5 roku ; // tibia ponad wszystko ! hah ;P |