RonOTS
yakuza (piesku) - Wersja do druku

+- RonOTS (https://forum.ronots.com)
+-- Dział: Poza Tematem / Offtopic (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Dział: Ogólne / General (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Wątek: yakuza (piesku) (/showthread.php?tid=7645)

Strony: 1 2 3

RE: yakuza (piesku) - Lodzkiks - 14-12-2011

ciesze siee.

ejjj ludzie, wlasnie sie dowiedzialem, ze jestem psycholem. kurffaa jestem psycholem i jest zajebiscie Duży uśmiechDuży uśmiechDuży uśmiech

RE: yakuza (piesku) - Miotacz Ostrza - 14-12-2011

[Obrazek: Face_Palm_by_magicswordz.jpg]

@up
dobra skoncz juz z tymi postami, bo temat nie jest kierowany do cb .!

RE: yakuza (piesku) - Elite Yakuza - 14-12-2011

Ogarynko wyzywasz mnie postami .? pff
Po 1. na hyde parku posty ci nupciu nie leca :**
a po 2. czemu boisz sie wejsc do nas na skype czy vt?
az taki cienki w japie jestes? kozaczysz tylko smiesznymi tekstami, ktore pokazuja twoj zalosnie niski poziom IQ..
o ile mi wiadomo to ty koxie plakales jak cie ciastek owalil?
a wgl. pierdolenie twoje ze ron to gowno itd. - sam nakurwiales po 15h dziennie dopoki nie dales sie zrobic w bambuko jak 5 letnie dziecko...
Pisze 1 post i mam wyjebane na twoje denne odpowiedzi typu:
jestes psem ..

Najlepiej polecam zaloz temat na toskania gdzie bedziesz mogl sie wyplakac o stracone postacie, albo mozesz tez zalozyc temat o szukaniu kolegow, bo niestety ci ich brakuje :***

NIE ZAPOMNIJ NA HYDE PARKU POSTY NIE LECA ! WIEC NIESTETY OBIADU NIE DOSTANIESZ Smutny(

RE: yakuza (piesku) - Fantasy Show - 14-12-2011

Ale się spinacie, a ja znam zdanie innych na wasz temat...bo byłem ciekawy. Co do jakiegoś wjazdu na moją osobę (dotyczące tego posta ) to nie ma sprawy na RL jestem chętny do spotkania, bo jestem dawno po mutacji i trochę po 18, wiec nie macie na co mi wjechać Anioł Yakuza klasę pokazał w 1 poście Duży uśmiech Tylko kozaki przez kable spamują...już to nudne się robi,te same osoby te same teksty.

\/ Me.

RE: yakuza (piesku) - Lonek - 14-12-2011

Ja piejdole ...
Gratuluje twórcy tematu głupoty i dorosłości ...
To już jest żałosne te teksty , wyzywanie się od psów...
Wypi*rdalaj po łiskas niby 18 letni dzieciaku , a nie pie*dolisz o pedigri...

@rekin Duży uśmiech
moze byc frolic niemiecki ? Duży uśmiech

@maciek
do cb nic nie mam Język

@piesek hau hal

raz:
nie mam waszego vt, a ze skypa juz cie w chu.j dawno wyjebalem, bo nie trzymam syfu na skype i poza tym jjuz dawno na skype nie wbijalem.

dwaaa:
plakalem jak mnie ciastek oje.bal ? nie wiem co ci naje.bal za glupoty, ale sie go zapytam, nie plakalem tylko sie pytalem czy to on mnie oje.bal, bo tylko on mial wtedy do mnie passy i to bylo w chu.j dawno. moze ty wiesz, czy to on mnie oje.bal to mi powiedz.

trzy:
wiem, ze tu posty nie leca, ale nie pisze nawet takich tematow dla nabicia postow jbc Uśmiech

cztery:
hmm
fakt troche spamowalem po stracie dwoch dobrych postaci z itemami i duzo skirtow itp itd, ale pomocy nie otrzymalem i wiedzialem, ze jej nie otrzymam, ale szczerze ? gleboko w du.pie mam juz te hary co stracilem (no fakt, troszke warte byly, ale wyje.bane)

piec:
jestes je.bany maniack i dzieciak toskani (haaa pojechalem cioooo?) xdeeee

szesc:
nigdy nie gralem 15h, bo nie siedze dlugo przed komputerem jak tyy szczeniaczku Oczko

siedem:
tylko ekiem kozak, co nie ? magiczna profesja bys sie skladal jak szmata, a zreszta ekiem tez padales/padasz jak su.ka ktora jestes !

osIem: (jesli umiesz wgl do tylu liczyc)
3maj sie cieplutko miszczu i nie marznij za bardzo (moze ci sie koledzy z vt zloza na nowa bude, bo pewnie tez sie przyda, prafffda ?)

dziewiec:
ja tez z checia adres moge podac Duży uśmiech

chyba tyle wystarczy xD

@maciek
powiedz czego sie o mnie dowiedziales, napisz tutaj zeby inni zobaczyli.
czekam
;>

i przypominam, ze ja te tematy robie dla beki cioty zaje.bane tibia !

@rekin
ten whiskas to dla cb ma byc rozumiem ?

RE: yakuza (piesku) - Axaxaxax - 14-12-2011

marcin uwazasz sie za lepszego przez kabel?? Pierd.olni sie w lep idio.to tylko wyzywac umiesz nic wiecej a w rl ***** pewnie ktora nawet nie ma wlasnego zdania ani kolegow dostal bys bombe w pysk i bys do starszej polecial spotkaicie sie i zalatw to z bartkiem a nie wyzywaj go *****.ancu
no chyba ze sie boisz dziffko

RE: yakuza (piesku) - Kuubenn - 15-12-2011

to ja ci powiem tak skajpa nie masz koxie to nie jest tak ty masz skajpa ale nie uzywasz z powodu ze masz patologie na chacie i by sie dowiedzieli jaki masz zjebany glos
po ***** tak kozaczysz do niego przez ten kabel spotkajcie sie w rl najlepiej i tyle , a no fakt mama cie nie pusci sorki

RE: yakuza (piesku) - Fantasy Show - 15-12-2011

y0! Idę odwiedzę moje notatki bo się za mną stęskniły. No to było by na tyle Język Pa SerceSerceAniołSerceSerce