[Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zapytaj Obsługę / Ask Support (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] (/showthread.php?tid=15037) |
RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Mr Ronii - 19-01-2020 kto uwaza ze ban powinien nastapic pisze 1 1 RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Zlorekk - 19-01-2020 Uzywanie takiego błędu w pvp, a używanie w sytuacji gdzie nikomu sie nie szkodzi to jest ogromna roznica w mojej opinii, koles powinien smialo wylapac bana RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Rysiu Ek - 20-01-2020 1 RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Dreamfyre - 20-01-2020 dziele się bugiem? czy ty po prostu czytać nie umiesz na forum ktoś go ładnie opisał w twoich tematach o banie. jak już mówiłem nie podejmuje sie tego tematu ponieważ co nie zrobię i tak bd złe wiec czekamy dalej na inna osobę która zadziała RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Brzymek - 20-01-2020 (20-01-2020, 12:41 AM)Dreamfyre napisał(a): dziele się bugiem? czy ty po prostu czytać nie umiesz na forum ktoś go ładnie opisał w twoich tematach o banie. problem jest taki, że nikt tu nic nie zdziała, bo wystarczy, że ten człowiek jest twoim kolegą. A jak każdy dobrze wie, jesteś tu chroniony. Pozdrawiam corrupted ots. RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Dreamfyre - 20-01-2020 To co mam mu dać bana na 200 dni ? Każda os która na tym złapie dostanie to samo. RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Fgh - 20-01-2020 ***** w ciebie, w tego bana i w tego zdechlego corrupted serva moja noga nigdy wiecej na tym scierwie nie powstanie jak taka kundelkowata obsluga jest. essssssa ron r.i.p 2020 RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Vipson - 20-01-2020 2 postacie zalogowane na tym samym acc to to samo co wylogowywanie sie na akcji z pz xD no trzymajcie mnie Wez rozbieg i pierdolnij bana w sciane przylupie RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Dreamfyre - 20-01-2020 Logując 2 postacie z 1 ACC dajesz sobie możliwość wylogowania podczas akcji RE: [Nie Kto Inny Jak On][Wykorzystywanie poważnych błędów serwera] - Brzymek - 20-01-2020 Nikt nie wie jak zrobić tego xloga. Może max 4 osoby. Gracze domagają się sprawiedliwości. Niedługo wszyscy zaczną xlogi robić w trakcie walki, jak pokażecie ludziom, że wykorzystywanie błędów nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami. Jesteś największym pasożytem tego serwera. Przez ciebie ten ots zdechnie na dobre. Będziesz sobie bocił na pustym serwerze z azą i brendejem. Jestem ciekaw, ile zapłaciłeś dla gma za stanowisko na tym otsie. Nie zrobiłeś tu praktycznie niczego, a masz poparcie jakbyś był w obsłudze od 10 lat. |