![]() |
Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! (/showthread.php?tid=14987) Strony:
1
2
|
RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Bitcoin - 20-12-2019 @mam pytanie co to addonow czyli 2 addon dole to jest 1 caly addon? Zależy od outfitu, 1 addon doll= 1 część. Jeżeli masz outfit to 2 addon dolle =2 addony Jeżeli nie masz outfitu to 1 addon doll=outfit + 2addon dolle za addony. Addon dolle mają takie ceny żeby miało to przełożenie na czas jaki się go zdobywa, chociaż trochę, chcieliście kupić full barba za 200pp jak się go zbiera miesiąc czasu na 600lvl? @Bim, osoby nadużywające makra do skilowania,mlvl etc będą również banowane, po prostu nie będziemy banować kogoś kto sobie afk stoi 2godziny na skillu, ale osoby skillujące tak jak mówisz 24h będą banowane. @Vernix- Te zmiany to są zmiany które zajęły mi 20minut, a odciążą server w momencie startu gdy będzie xxx ludzi na 30lvlach i będą się bić o trolle. Wyglada to jednoznacznie "Make More Money" natomiast tego to nie chce mi się komentować, kolejna osoba która myśli że ja COŚ na tym zarobiłem, a więc NIE ZAROBIŁEM i pewnie nie zarobię. Taki server przynosi tak małe zyski, że jakbym sobie policzył godzinową stawkę to fajnie by było jakbym przebił się przez 10groszy za godzinę, czyli raczej na prąd do komputera nie uzbierałem przez ten rok ![]() Po 1 jest to po to żeby ludzie wydali trochę pp nazbieranych przez lata które niszczą gospodarkę. Po 2 Nie zrobi to realnych zmian w grze, bo jak jedna czy 2 osoby ulepszą sobie broń zamiast na +3 opcje to +7 to jaka to jest różnica? Po 3 Weź pod uwagę, że jak server zarobi coś wreszcie to będzie można to zainwestować w rozwój i reklamę Pozdrawiam! RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Bim - 20-12-2019 Bitcoin problem z pp można rozwiązać w 5 sec. Usuwasz pp z poprzednich edycji stawiasz to od zera i wszystko git. Ludzie co tu graja i tak beda grac bo sa uzależnieni od tych edycji ronots proste RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Bitcoin - 20-12-2019 @Bim Genialne rozwiązanie, że ja też na to nie wpadłem,Nie sądzisz, że nie zrobiliśmy tego bo trochę nie może być tak, że PŁACISZ ZA COŚ I ZABIERAJĄ CI ZA TO, ŻE MASZ ZA DUŻO? Tak trochę powiało Polskim rządem, masz dużo to daj innym. Pozdrawiam! RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Mr Ronii - 20-12-2019 klikam enter od 12;00 dawać juz tego otsa RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Ewelina Lisowska - 20-12-2019 rotwormy moje RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Mefedroniarz - 20-12-2019 GDZIE EJST TE ***** ID ! Co wy ***** za manewry z kosmos uzrobiliscie zamiast dac ***** Login zwykly ! RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Energetyk - 21-12-2019 jestem u npc od mage chce oddac addon dolle i nie moge co jest? RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Bitcoin - 21-12-2019 @Up Addon dolle oddaje się u osobnych npc. Są 3 npc, Jeden Carlin Depo, drugi edron na wschod od miasta przy zejściu na rotwormy, a trzeci w "pałacu" yanta ore nad klucznikiem ![]() Pozdrawiam! RE: Venezia 20 grudnia 18:00 Start!! - Sadner - 23-12-2019 (20-12-2019, 03:03 PM)Lostt napisał(a): www.twitch.tv/losciq 2000 kalorii i raz w tygodniu maca XDDDDDD |