RonOTS
Informacje ! - Wersja do druku

+- RonOTS (https://forum.ronots.com)
+-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Informacje ! (/showthread.php?tid=15179)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: Informacje ! - mini majk - 13-08-2020

Weź zatkaj pizde tym fugasem bo piszesz, że nie chce Ci się zbierać artefaktów na Ronie a grasz na realerze i stoisz pod dp ank żeby zrobić gfb na tombe. A no tak, żeby jeszcze Ci paluchy nie spuchły od pływania z okolnir na svarground żeby refilka z frostow zrobić XDDS Jesteście wszyscy cwele tak żenujący, że się czytać nie chce.

A największym rakiem tego serwera jest to, że kundlom ***** randomom się kaganiec ściągnęło i im się marzy swoje wizję na serwer wprowadzać. To co ma być na serwerze to wizja gm'a, jak na każdym innym otsie, z ewentualnymi sugestiami graczy a nie ich odklejonymi marzeniami o mapie sprzed 10 lat bo im się z sentymentu grać zachciało

Aaa i zapomniałem, jeszcze zróbcie zbiorke na opiekunki dla dzieci i najebcie za nich 300 nadgodzin żeby "oldy" z rona powrócili i stworzyli ten niesamowity klimat XDDD

RE: Informacje ! - Typowy Palladyn - 13-08-2020

Tak jest tylko i wyłącznie pogląd gm'a

RE: Informacje ! - Energetyk - 13-08-2020

Ludziska własnie gadałem z brzymkiem i milerem bedzie troche zmian server nie bedzie taki sam jak byl, bedzie troche zmienione pvp i sporo nowych mobow jezeli ktos chce pomoc pcado.teamspeak3.pl< wbijac i pomagac w testowaniu : )

RE: Informacje ! - Kupie Hara Siena - 13-08-2020

Zrobić toskanie vergot drakenie itp

RE: Informacje ! - mini majk - 13-08-2020

Jednak żartowałem, tamte posty to był troll. Jest jakaś szansa na torgonie albo chociaż messine? mam kilka screenów jeżeli to pozwoli odzyskać to co było kiedyś

RE: Informacje ! - Auspolen - 13-08-2020

To kiedy wy siedzicie na tym TS?

RE: Informacje ! - Creyu - 13-08-2020

Online since:8 hours 21 minutes 26 seconds, cały dzień jesteśmy na ts, czasem zmutowani, czasem gdzieś odejdziemy, ale generalnie idzie nas spotkać.

RE: Informacje ! - Lostt - 13-08-2020

Daj mapke toska z vergoth żeby bylo czym się pobawic bo ten classic już się przejadl, tylko balans niech z niego zostanie, a no i exp 100 z przeskokiem taki jak byl
Nie warto się rozczulac nad servem który chwile postoi
Każdy pogra, ppbije się, zaraz jakiś resecik i od nowa
Esssssssaaaaa

RE: Informacje ! - Wolnoscslowa - 14-08-2020

Szkoda tu pisac ,tlumaczyc ze jezeli bedzie to co zawsze czyli boty, itemy postacie sa nic nie warte i ludzie porzucaja serwer po miesiacu.
Byli widzieli, pobawili sie, zrobili chara wartego 20 zl i wrotki.
I nie chodzi o jakis serwer z antybot szajsem jak confirm ale o calkowicie niedostepnym serwerze dla botow.
A druga sprawa to jechanie solo do pozygu bo w party sie nie oplaca zazwyczaj a w trzech to juz zapomnij.
Temu multiplayer nie istnieje wiec po co te party i intrrnet.

RE: Informacje ! - Ron Tiger - 14-08-2020

gostek jak chcesz grac na serwie bez botow to polecam rl tibir a nie rona xd
tu ludzie maja juz takie boty ze sobie nie wyobrazasz xd