RE: Informacje ! - Energetyk - 12-08-2020
Zdałes gimnazjum ziomek? XD
RE: Informacje ! - Typowy Palladyn - 12-08-2020
(12-08-2020, 03:52 PM)Energetyk napisał(a): Zdałes gimnazjum ziomek? XD
Tak zdałem gimnazjum ;p
No i żyć jak te społeczniaki karzdego dnia tak samo pff
jak to planuje nasz rząd ;] porażka
RE: Informacje ! - Neptun - 12-08-2020
(12-08-2020, 02:45 PM)Typowy Palladyn napisał(a): Pewnie nikogo to nie obchodzi ale tak wyjaśnie dlaczego nie bede grał na rate expie
ponieważ wbijając z 999 na 1000 bijąc 30-60 min jakies tam potwory, to jak exp mi spadnie o 40 i mam te same potwory bic z 1000 na 10001 4-5h to to jest daremne gdyż później i tak będe bił w stałym czasie no a ile i tak gry ucieknie zanim gra się na expie ustabilizuje no i ile rzeczy może się wydarzyć w tym czasie
no a pomyśląc o skilach i tym ze ktoś gra we dwoje a ktoś sam no to na mojim przykładzie oni w 1 h na DL wbije 300 polecą na coś tam cos tam i tak dalej to są mega do przodu gdyż im się opłaca z tamtąd wyjśc a graczowi grającemu solo nie, no i z innymi potworami nie da rady bo skili brak lub sa za mocne i jedynym wyjsciem jest mieć towarzysza a na tym 300 ale mi nie przeskoczy tak wielokrotnie ten czas na kolejny lvl więc śmiało można expić i jakoś widnieć w tej całej grzena expie stage. A na rate nigdy
A tak gdy wszyscy chcą exp stage a gm daje exp rate i jeszcze nawet pyta jaki exp chcecie a w obliczu braku złego i dobrotliwego wybiera małostkowość to naprawde szkoda sie odzywac tu czy gdzie kolwiek inndziej, po prostu zając się czyms innym dobrym no a gdy już w tym świecie tego za braknie to naprawde pozostaje tylko coś z tym zrobic ;] tak dojasnie w tym poście tu że jak oni wbiją 201 i poleca na golemy dalej czasowo będa mieć 10 min na lvl a gdy solo sie pozostanie na rate expie na Dl to juz będzie 30 min na lvl a dodać pvp do rate expe po poraszka,a ja też nie mam zamiaru jakiego kolwiek grania na ots gdzie pvp będzie nie od 8 lvl a od 500 bo to i tak nic nie zmienie gdyz oni będa miec 1k a solowy gracz 500 a tak to różnica bedzie max 200 lvl nie więcej a nie patrząc balansowo to i tak to jest denne ;p no i to jest tak wszystko z palca wyssane więc nie ma co zmieniac zawsze trzymac się stage expa i do niego dożucić za jakieś możliwośći zdobycia bonusowego expa na jakis czas i serwer rozwijac w tym kierunku to i dziadki z chęcią pograją w wolnym czasie , no a ja w tibie gram jakom gram i na serwerze nonpvp nie zagram tak samo poraz kolejny na expie rate;] pozdrawiam.
Nie wiem może ja już głupi jestem , ale ty sugerujesz że na expie stałym będziesz widnieć w rankingu ? A na rate nie ? Bo z tego co ja wiem na expie stage właśnie jest większa różnica miedzy graczami xDD Na expie stałym właśnie ogary wyjebią cie jeszcze bardziej z levelami ... W sumie nie wiem ***** to opisałeś chyba w szkole wakacyjnej na telefonie .
(12-08-2020, 04:13 PM)Neptun napisał(a): (12-08-2020, 02:45 PM)Typowy Palladyn napisał(a): Pewnie nikogo to nie obchodzi ale tak wyjaśnie dlaczego nie bede grał na rate expie
ponieważ wbijając z 999 na 1000 bijąc 30-60 min jakies tam potwory, to jak exp mi spadnie o 40 i mam te same potwory bic z 1000 na 10001 4-5h to to jest daremne gdyż później i tak będe bił w stałym czasie no a ile i tak gry ucieknie zanim gra się na expie ustabilizuje no i ile rzeczy może się wydarzyć w tym czasie
no a pomyśląc o skilach i tym ze ktoś gra we dwoje a ktoś sam no to na mojim przykładzie oni w 1 h na DL wbije 300 polecą na coś tam cos tam i tak dalej to są mega do przodu gdyż im się opłaca z tamtąd wyjśc a graczowi grającemu solo nie, no i z innymi potworami nie da rady bo skili brak lub sa za mocne i jedynym wyjsciem jest mieć towarzysza a na tym 300 ale mi nie przeskoczy tak wielokrotnie ten czas na kolejny lvl więc śmiało można expić i jakoś widnieć w tej całej grzena expie stage. A na rate nigdy
A tak gdy wszyscy chcą exp stage a gm daje exp rate i jeszcze nawet pyta jaki exp chcecie a w obliczu braku złego i dobrotliwego wybiera małostkowość to naprawde szkoda sie odzywac tu czy gdzie kolwiek inndziej, po prostu zając się czyms innym dobrym no a gdy już w tym świecie tego za braknie to naprawde pozostaje tylko coś z tym zrobic ;] tak dojasnie w tym poście tu że jak oni wbiją 201 i poleca na golemy dalej czasowo będa mieć 10 min na lvl a gdy solo sie pozostanie na rate expie na Dl to juz będzie 30 min na lvl a dodać pvp do rate expe po poraszka,a ja też nie mam zamiaru jakiego kolwiek grania na ots gdzie pvp będzie nie od 8 lvl a od 500 bo to i tak nic nie zmienie gdyz oni będa miec 1k a solowy gracz 500 a tak to różnica bedzie max 200 lvl nie więcej a nie patrząc balansowo to i tak to jest denne ;p no i to jest tak wszystko z palca wyssane więc nie ma co zmieniac zawsze trzymac się stage expa i do niego dożucić za jakieś możliwośći zdobycia bonusowego expa na jakis czas i serwer rozwijac w tym kierunku to i dziadki z chęcią pograją w wolnym czasie , no a ja w tibie gram jakom gram i na serwerze nonpvp nie zagram tak samo poraz kolejny na expie rate;] pozdrawiam.
Nie wiem może ja już głupi jestem , ale ty sugerujesz że na expie stałym będziesz widnieć w rankingu ? A na rate nie ? Bo z tego co ja wiem na expie stage właśnie jest większa różnica miedzy graczami xDD Na expie stałym właśnie ogary ***** cie jeszcze bardziej z levelami ... W sumie nie wiem ***** to opisałeś chyba w szkole wakacyjnej na telefonie .
sugeruje że na expie stage gracze drużynowi nie będą niezwykle do przodu przed graczami solowymi
zanim ja solo dojde do nawiedzonych stonóg to ty juz mnie tam bedziesz witał z ue na hita expiąc na goozlerach a to nie o to chodzi
A napisałem że nie będe grał bo może to odchęci do robienia serwera a szkoda czasu, na którym nie bedzie grała jakaś lidzba osób stawiając serwer na takich warunkach czyli exp rate, a na warunkach expa stage na pewno zagraja ci co sa za expem rate
no chyba że sie myle
RE: Informacje ! - Creyu - 12-08-2020
Gościu, przestań już pisać bo nawet podstawowych definicji nie rozumiesz, produkujesz się a nikt i tak tego nie czyta, ani nie bierze pod uwagę.
Lidzba postów
(12-08-2020, 05:09 PM)Creyu napisał(a): Gościu, przestań już pisać bo nawet podstawowych definicji nie rozumiesz, produkujesz się a nikt i tak tego nie czyta, ani nie bierze pod uwagę.
Nie obchodzi mnie to z czym ty do mnie
NO a po za tym piszesz piszesz a nie grasz to co ty możesz wiedzieć jak dla mnie nie wiele
nie bede sie tu kłucił nie zniżam sie do tego poziomu
https://www.tvp.info/48753983/alarm-patostreamer-kononowicz-zaatakowal-ekipe-tvp?fbclid=IwAR1jMwHmZ8W_B-UhvPDQYXAOwxuQZDG9mrFXBrV1Z47Pi8Mycx_n_XPUY50
troche godności
RE: Informacje ! - mini majk - 12-08-2020
(12-08-2020, 05:14 PM)Typowy Palladyn napisał(a): Lidzba postów
(12-08-2020, 05:09 PM)Creyu napisał(a): Gościu, przestań już pisać bo nawet podstawowych definicji nie rozumiesz, produkujesz się a nikt i tak tego nie czyta, ani nie bierze pod uwagę.
Nie obchodzi mnie to z czym ty do mnie
NO a po za tym piszesz piszesz a nie grasz to co ty możesz wiedzieć jak dla mnie nie wiele
nie bede sie tu kłucił nie zniżam sie do tego poziomu
https://www.tvp.info/48753983/alarm-patostreamer-kononowicz-zaatakowal-ekipe-tvp?fbclid=IwAR1jMwHmZ8W_B-UhvPDQYXAOwxuQZDG9mrFXBrV1Z47Pi8Mycx_n_XPUY50
troche godności
dandi Ty kurwo zamknij w końcu ten pysk bo się pogrążasz i to już jest totalnie nie śmieszne skończony półmózgu. Byłeś zabawny kiedy ludzie myśleli, że jesteś zwykłym trollem a Ty po prostu jesteś po ośmiu wylewach..
@uwaga bo old fugas wjeżdża i napisał pare znaczących ksywek takich jak kamys pies i alek pozdr000 XDDDDDDDDDD
RE: Informacje ! - Energetyk - 12-08-2020
Mordo po prostu nie chce mi się grać na otsie na którym wszystko jest to samo + ludzie maja ***** wie jakie ego żeby wgl przyjść na walkę bo on jest legendarny Szpaku czy legendarny Bartko XDD
RE: Informacje ! - Adisekbottt - 13-08-2020
Od Bartka to mi się *****
Blokerek here
RE: Informacje ! - Typowy Palladyn - 13-08-2020
przejdzmy do konkretow, kiedy mniej wiecej planowany stan serwera ? i jego start
|