RonOTS
Informacje ! - Wersja do druku

+- RonOTS (https://forum.ronots.com)
+-- Dział: Ogolne (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Nowości / News (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Informacje ! (/showthread.php?tid=15179)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: Informacje ! - Mariuszex - 12-08-2020

akurat ty kiszon to nawet jak puszcza mape w ksztalcie kwadratu 1000x1000 z jednym rodzajem moba na mapie to i tak wejdziesz i bedziesz napierdalac po nocach zeby wbic top 1 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RE: Informacje ! - Kiszon Is Only One - 12-08-2020

Jeszcze jednego "D" zabrakło na końcu, żeby było zabawnie

RE: Informacje ! - Mariuszex - 12-08-2020

bedzie jeszcze zabawniej jak serwer wystartuje i bedziesz napierdalal po 16 godzin dziennie xDDDDDD

RE: Informacje ! - Erykron - 12-08-2020

Witam
Exp 100x z
mapa vergot!! I bendzie *****....

RE: Informacje ! - Brzymek - 12-08-2020

Kiszon to taki Robbie Zgniłek tego otsa

RE: Informacje ! - Typowy Palladyn - 12-08-2020

Pewnie nikogo to nie obchodzi ale tak wyjaśnie dlaczego nie bede grał na rate expie
ponieważ wbijając z 999 na 1000 bijąc 30-60 min jakies tam potwory, to jak exp mi spadnie o 40 i mam te same potwory bic z 1000 na 10001 4-5h to to jest daremne gdyż później i tak będe bił w stałym czasie no a ile i tak gry ucieknie zanim gra się na expie ustabilizuje no i ile rzeczy może się wydarzyć w tym czasie
no a pomyśląc o skilach i tym ze ktoś gra we dwoje a ktoś sam no to na mojim przykładzie oni w 1 h na DL wbije 300 polecą na coś tam cos tam i tak dalej to są mega do przodu gdyż im się opłaca z tamtąd wyjśc a graczowi grającemu solo nie, no i z innymi potworami nie da rady bo skili brak lub sa za mocne i jedynym wyjsciem jest mieć towarzysza a na tym 300 ale mi nie przeskoczy tak wielokrotnie ten czas na kolejny lvl więc śmiało można expić i jakoś widnieć w tej całej grzena expie stage. A na rate nigdy

A tak gdy wszyscy chcą exp stage a gm daje exp rate i jeszcze nawet pyta jaki exp chcecie a w obliczu braku złego i dobrotliwego wybiera małostkowość to naprawde szkoda sie odzywac tu czy gdzie kolwiek inndziej, po prostu zając się czyms innym dobrym no a gdy już w tym świecie tego za braknie to naprawde pozostaje tylko coś z tym zrobic ;] Duży uśmiech tak dojasnie w tym poście tu że jak oni wbiją 201 i poleca na golemy dalej czasowo będa mieć 10 min na lvl a gdy solo sie pozostanie na rate expie na Dl to juz będzie 30 min na lvl a dodać pvp do rate expe po poraszka,a ja też nie mam zamiaru jakiego kolwiek grania na ots gdzie pvp będzie nie od 8 lvl a od 500 bo to i tak nic nie zmienie gdyz oni będa miec 1k a solowy gracz 500 a tak to różnica bedzie max 200 lvl nie więcej a nie patrząc balansowo to i tak to jest denne ;p no i to jest tak wszystko z palca wyssane więc nie ma co zmieniac zawsze trzymac się stage expa i do niego dożucić za jakieś możliwośći zdobycia bonusowego expa na jakis czas i serwer rozwijac w tym kierunku to i dziadki z chęcią pograją w wolnym czasie , no a ja w tibie gram jakom gram i na serwerze nonpvp nie zagram tak samo poraz kolejny na expie rate;] pozdrawiam.

RE: Informacje ! - Mr Ronii - 12-08-2020

^ dlatego jesli chcesz bic potwory rpg to juz dawno powinienes sie zalogowac na tibia.com
zrozum ze tutaj ludzie wbijaja sie pobic, po to jest ten stage zeby w miare miec wyrownane lvle, bo jak wyjda bijacy to bedziesz spotykal tylko npc dark rodo w depo

A no jak pobić tylko, jak ja wpadłem sobie po grać i jakoś nie jestem z jednej ze stron ludzi ktorzy wpadli tu sobie w tydzień wbic 1k lvl i się pobić Duży uśmiech
a tak wgl to nie lubię na forum się uczęszczać wolę sobię normalnie na wypasie pograć możliwie.
No i nie obrażając nikogo bo mi naprzykład nie wiadomo no ale tak to od czówam po twojej wypowiedzi jak by ten ots bym dla społeczeństwa danej grupy ludzi, więc może lepiej dla innych żeby byl prywatny a nie publiczny i nikt o tym nie wiedział Duży uśmiech. pozdrawiam. No i też cham nie jestem ale kiedyś moznało normalnie pograc a nie typ ludzi dla których ots jest przystosowany. bo to że ktoś jest w jakies grupie nie oznacza że kazda taka grupa jest nie na wyłącznośc, no i ja tu jestem normalnym obywatelem publicznie prywatnym dla karzdego w dany spobob dostępnyDuży uśmiech no ale wiadomo bez takich formalności jest lepiej

RE: Informacje ! - Energetyk - 12-08-2020

^^^^^^

HAHAHAHA chłop nie lubi sie na forum uczeszczac i chce sobie na wypasie pograc

czyli ten sam server ta sama mapa te same pvp co 3 edycje temu pierdole to chlopaki juz wole grac z kamysem albo z alkiem ;]

/old fugas, fugas

Typowy społeczniak, nastrój może się zmienic tym bardziej jak sie kogos drażni a w tym przypadku na przyszłość mozna już nie podejmowac pewnych rzeczy przez pewne społeczeństwa nie mowię tu o głupotach bo ich to sie nigdy nie podejmuje poraz kolejny człowiek stanowczy xd tego nie wiesz ?
to przy wchodzenia na www niech pisze strona nie dostępna z powodów społecznych przyczyna społeczna niesprawiedliwość Duży uśmiech hahaha

(12-08-2020, 03:45 PM)Typowy Palladyn napisał(a): Typowy społeczniak, nastrój może się zmienic chyba, tego nie wiesz ?
to przy wchodzenia na www niech pisze strona nie dostępna z powodów społecznych przyczyna społeczna niesprawiedliwość Duży uśmiech hahaha

Lub nie równość