Poszukuję ucznia! Mapping - Wersja do druku +- RonOTS (https://forum.ronots.com) +-- Dział: Poza Tematem / Offtopic (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=27) +--- Dział: Ogólne / General (https://forum.ronots.com/forumdisplay.php?fid=29) +--- Wątek: Poszukuję ucznia! Mapping (/showthread.php?tid=3200) Strony:
1
2
|
Poszukuję ucznia! Mapping - Frezzen - 17-01-2011 Witajcie! Poszukuję ucznia w dziedzinie mappowania Dawałbym za free lekcje, jedynie czego bym wymagał od niego to aby w przyszłości był lepszy ode mnie ^^ Chciałbym, aby uczeń ten jak by się podjął to aby do końca wytrwał. Taki "kurs" trwałby dwa tygodnie, godzinę i dni w których dawał bym taką lekcje ustalilibyśmy na PW. Tłumaczył bym poprzez VT/TS, od zwykłych początków [ czyt. podstawowe Funkcje map edytora ]. Mogę przyjąć każdego, nie ważny jest wiek, wymowa, pisownia, czy skill w mappingu. Robię to z przyjemności, więc zapraszam chętnych PS. Nie będę się przejmował bluzgami i innymi podobnymi rzeczami, bo wiem, że takie przypadki tutaj też się zdarzają. PS2. Proszę się zapisywać a wybiorę pierwszą osobę, jeżeli starczy mi czasu mogę wziąść drugą osobę Myślę, że jedna lekcja będzie trwała jakies 2-3 godzinki? Wiecie pewnie, jakie korzyści macie w dziedzinie mappowania Tyle ode mnie Pozdrawiam RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Shop - 17-01-2011 Hmm... weź opisz lekcję może się zapiszę. A i dał byś jakieś swoje prace bo nie wiem czy warto iść na lekcję. RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Frezzen - 17-01-2011 Moje prace masz w tutorials Lekcje polegały by na wprowadzeniu do świata mappingu, na początku zapoznałbym Cię z słownikiem. Pokazałbym Ci, że korzystanie z auto-bordera to błąd, uświadomił bym Ci, że mapping to ciężka praca, lecz opłacalna. Prowadziliśmy by rozmowę przez mikrofon, i przez współdzielenie ekrany, jak i po mojej stronie i po Twojej. Oczywiście mam dużo więcej prac i dużo ładniejsze ale dysponuje tymi screenami. RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Shop - 17-01-2011 No to kiedy zaczynamy? Zobaczymy czy się czegoś nowego nauczę ^^ PS. Ta ostatnia mapa bardzo podobna do mapy z poradnika na www.tibia.net.pl Aha i w ostatniej mapie w prawym dolnym rogu masz błąd. I taka mała miejscówka, która zrobiłem na szybko ^^ RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Metriv - 17-01-2011 Łukasz, zrob jakas duza mape, to pogadamy, bo male gowno, moze zrobic kazdy, to raz, a dwa, jak mozna dac sniego do zieleni? gdzie tu jakakolwiek logika? RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Matem - 17-01-2011 Od ciebie każdy będzie lepszy xD RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Divine Angel - 17-01-2011 A ode mnie ^^ ? RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Krwawy - 17-01-2011 A ja polecam Lukasza (Frezzena), jest naprawdę świetnym mapperem, miałem okazję poznać jego projekty. Tak więc polecam Frezzena, możecie się czegoś nauczyć, a jest znakomitym nauczycielem. Pozdrawiam, Krwawy. RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Frezzen - 17-01-2011 Dobrze, udowodnię Wam, że jednak coś potrafię ^^ Zaczynam właśnie dużą mape jak to określił Metriv Koło 23-24 wrzuce RE: Poszukuję ucznia! Mapping - Shop - 17-01-2011 To jak z tą nauką? |