21-02-2020, 12:31 PM
(20-02-2020, 09:10 PM)Bitcoin napisał(a): Nadal czekam na wasze pomysły bo srać żarem tylko każdy z was umie ale jak pisałem 2 miesiące że czekam na jakiekolwiek propozycje dotyczące botów to nikt nawet słowa nie napisał, a po fakcie jak zwykle wszyscy najmądrzejsi
Ludzie mają skrypty na confirmy, człowieku na wszystko są skrypty, cipsoft mając setki milionów nie może nic zrobić z botami a ty myślisz że ja wysram nagle sposób jak zniszczyć boty w tibi, 15lat tibia walczy z botami, ale przecież wszyscy znaleźli rozwiązanie tylko u nas jest zacofanie 150lat i nic nie da się zrobić.
No i oczywiście do tego dochodzą forumowi myśliciele antybotowi którzy sami bocą i myślą że nikt nie wie a jak dostaną bana to srają mi taki spam na priv że nie mogę odpisać nikomu, bo przecież oni nie bocą tylko brata przy klawiaturze zostawili ^^
Właśnie dlatego nie ma co walczyć z botami dać nowy serv z nowymi pp bo tutaj ja grajac na sienie wybocilem 3 chary do 600 lvl i dostalem za to 13k pp. Co do ludzi któryz graja bez bota, oni i tak bedą grali bo graja dla przyjemnosci, topki nie osiągali i nie osiagna bo ludzi którzy graja 24/7 ciężko przebic.. a jak chcecie żeby ktoś banował ludiz to musicie miec jakaśneutralną osobe co każdego zbanuje , o ile narusyz regulamin..
Pozdrawiam!